Moniek kreeg in haar eigen gezin te maken met een eetstoornis. Ze wil andere moeders nu heel graag helpen.
Moniek kreeg in haar eigen gezin te maken met een eetstoornis. Ze wil andere moeders nu heel graag helpen.

Bijeenkomst: dochter met een eetstoornis

Je dochter heeft een eetstoornis en jij ziet door de bomen het bos niet meer. Welke hulp is er beschikbaar, hoe kun je haar begeleiden, hoe houd je jezelf overeind in deze rollercoaster waar jullie als gezin in zitten? 

Bij wie kun jij terecht met jouw vragen, twijfels en angsten? Als je aan de komende tijd denkt voelt het als een donker gat waar maar met moeite lichtpuntjes te vinden zijn. Alles draait om de zorgen voor en om je dochter en zij lijkt steeds verder weg te glijden. Moniek Gordijn, moeder van twee prachtige dochters, kent de strijd tegen een eetstoornis en heeft daar jaren hulp voor gehad. "Vanuit deze ervaringsdeskundigheid ben ik coaching van hart tot hart gestart. Een coachpraktijk, speciaal voor mama’s zoals jij", vertelt ze.

Zaterdagochtend 2 oktober houdt Moniek een bijeenkomst voor moeders van een dochter met een eetstoornis. Je mag er jouw verhaal vertellen en ervaren dat alle mama's dit herkennen. "Ik zal jullie voorzien van tips hoe je jezelf staande houdt in deze roerige tijd.
Ik kan jullie vertellen wat de erin het koppie van je dochter omgaat zodat je haar beter kunt begrijpen. Graag wil ik jullie d.m.v. een meditatie laten ervaren hoe je de rust in jezelf kunt vinden." Kortom heeft jouw dochter een eetstoornis en wens je weer terug te komen in jouw oude kracht neem dan deze eerste stap en geef je op. Dat kan via info@coachingvanharttothart.nl of 0615664325.