Enigszins gelukkig kwam DSVP op voorsprong.

Voetbalclub DSVP krijgt een behoorlijk zure penalty tegen

De eerste helft was niet goed van de kant van DSVP, de druk van DUNO was groot en dan toch weer met de beste kansen voor DSVP. Enigszins gelukkig kwam DSVP op voorsprong.

Spetterend wat het niveau allerminst, het DSVP publiek was de voorgaande weken verwend met mooie wedstrijden waarin goed, snel en werklustig voetbal werd gepresenteerd. Na rust kwam de ploeg uit Pijnacker beter voor de dag en hadden ze het ook af moeten maken. En als je je eigen kansen niet afmaakt, doen de tegenstanders het wel. Het was wederom Dylan de Haan die de openingstreffer op zijn naam schreef. Via een penalty wist de Haagse ploeg de 1-1 te maken.

Van den Steen na afloop: ”De eerste helft was slecht van onze kant, gelukkig kwamen we wel op voorsprong voor de rust. Vergeet je het na rust af te maken en krijg je vlak voor tijd een zure penalty tegen waardoor je gelijk speelt. Dat is jammer, maar onze goal had ook afgekeurd kunnen worden.”