Handbalheren starten flitsend

Na een goede en lange voorbereiding onder andere door het Klaverblad Toernooi en vorige week nog een trainingsstage begon Heren 1 van Oliveo Handbal aan de zaalcompetitie in de tweede divisie.

Oliveo speelde zondag 19 september tegen Hellas 2 in Den Haag. Het team van Jan Weerden startte met zes spelers en een keeper. Gelukkig sloten een kwartier later nog drie spelers aan. Na een flitsend begin waarin Oliveo op voorsprong kwam van 5-1 werd Oliveo minder zorgvuldig; de stand bleef hangen rond vijf punten verschil. Met rust was het 10-15. Afgesproken werd meer het eigen spel te gaan spelen. Oliveo liep na rust uit en tegen het einde van de wedstrijd was het verzet van Hellas gebroken. Oliveo liep verder uit mede door een aantal flitsende breaks van Johna Kempers die goed was voor vier doelpunten. Met de eindstand van 24-35 nam Oliveo de punten mee naar Pijnacker. Zaterdag 25 september speelt HS1 bij en tegen Quintus. HA1 verloor in de landelijke jeugddivisie met 24-28 van Bevo. HB1 speelde in de jeugddivisie met 31-31 gelijk tegen Sittardia.