Afbeelding

Klaverjasavonden De Drie Heeren

Nu het gezamenlijk klaverjassen in wedstrijdverband na de coronapandemie weer is toegestaan, gaat ook het koppel klaverjassen weer van start bij De Drie Heeren aan de Oostlaan.
De eerste avond in het komende seizoen is op donderdag 30 september a.s. Gezelligheid staat altijd voorop bij deze avonden waar met een vaste koppelmaat gekaart kan worden om leuke en nuttige prijzen. Over het gehele seizoen wordt de stand bijgehouden voor de De Drie Heeren-wisseltrofee die op de laatste avond in mei wordt uitgereikt.
Men kan zich via de mail alvast aanmelden via info@grandcafededrieheeren.nl. De aanvang is altijd 20.00 uur maar men wordt verzocht om 19.45 uur aanwezig te zijn zodat er op tijd begonnen kan worden. Het inschrijfgeld is € 8,- per koppel. Iedereen is weer van harte welkom in het gezellige grand-café aan de Oostlaan.


Fietsaccudieven op pad

Op zaterdag 11 september waren een inwoner van Pijnacker en zijn vrouw er lekker op uit. Met de RandstadRail gingen ze op stap. Ze hadden hun fietsen netjes op slot gezet in de fietsenstalling bij metrostation Pijnacker-Zuid. Die wordt in het weekend helaas niet bewaakt. Bij terugkomst halverwege de avond bleek dat de fietsaccu’s van hun elektrische fiets waren gestolen. Losgetrokken, zodat er ook nog schade was ontstaan.
Op zondag 12 september hebben ze aangifte gedaan van de diefstal en de verzekering ingelicht. Die dekt niet alle schade. E-bikers, wees dus gewaarschuwd. Er blijven mensen die niet met hun fikken van andermans spullen af kunnen blijven.


Broers De Vreede exposeren

Op zaterdag 25 en zondag 26 September is er weer een kunstroute van de Verbeelding in Pijnacker- Nootdorp. De broers Jan, Peter en Steef exposeren in de Schakelaar te Pijnacker met veel nieuw werk. Tijdens de corona hebben ze veel geschilderd. Het werk is realistisch, bestaat veelal uit stillevens, vogels, vergezichten en dorpsgezichten! Zij hopen tijdens deze dagen veel liefhebbers van kunst te ontmoeten.

Afbeelding