Irian Boeschoten was de maker van het derde RKDEO-doelpunt. (foto Sander de Hollander) Sander de Hollander

Nootdorpse voetbalclubs winnen bekerduels

Afgelopen zaterdag mocht RKDEO aantreden tegen zaterdagtweedeklasser Alexandria’66. Na een felle opening nam Alexandria pakte in de achtste minuut de leiding en kon RKDEO in de achtervolging.

Op een gegeven moment kwam RKDEO wat beter in de wedstrijd maar kwam in de eerste helft nog niet tot scoren.

Na de doelwisseling stapte RKDEO een stuk sterker uit de kleedkamers en na een uur spelen kwamen de Nootdorpers op gelijke hoogte via een doelpunt van Fabian Pak.

Zeven minuten later kwam RKDEO aan de leiding via een doelpunt van Olaf Kramer. Met nog een kwartier spelen bracht Irian Boeschoten de eindstand op het scorebord: 3-1. En zo boekte RKDEO een fraaie overwinning.

SV Nootdorp
SV Nootdorp mocht zaterdag 11 september op bezoek in Rotterdam bij de amateurs van Sparta en kwam met een mooie 1-4 zege weer huiswaarts met doelpunten van AJ Mercera (2), Mitchell Abdoel en Joey van Maaren. SV Nootdorp staat fier bovenaan in de bekerpoule. De resultaten van de Nootdorpse clubs zijn veelbelovend voor het nieuwe seizoen dat een dramatisch coronajaar hopelijk wel weer normaal zal verlopen.