De Wereldwinkel staat de hele week in het teken van 'eerlijke mooie mode'.
De Wereldwinkel staat de hele week in het teken van 'eerlijke mooie mode'.

Najaars Fair Fashion bij Wereldwinkel

Van dinsdag 14 tot en met zaterdag 18 september bent u van harte welkom bij onze najaars-Fair Fashion Days. Dit keer vijf dagen lang! Iets meer gespreid vanwege corona. 

Op deze dagen kunt u in Wereldwinkel Pijnacker tijdens de gebruikelijke openingstijden (9.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur) weer uw keus maken voor duurzame kleding en accessoires gemaakt met respect voor mens en milieu.
Wilt u liever buiten de openingstijden om komen, dan kan dat op afspraak op de avonden van 19.00 tot 21.00 uur. Maak daarvoor een afspraak via telefoon of mail (015-3699541 of 06-44994523 of info@wereldwinkelpijnacker.nl)
Van onze collega van SARI FAIR FASHION uit Dalfsen krijgen we dit keer de kleding. We hopen op veel mooie kleding uit de nieuwe collectie, nieuwe modellen, mooie, warme en lekker draagbare kleding voor najaar en winter. Heeft u speciale wensen laat dat dan zo snel mogelijk weten, dan gaan we kijken wat we voor u kunnen regelen.
We vinden het erg leuk om twee keer per jaar u de gelegenheid te geven om op een verantwoorde wijze uw garderobe aan te vullen en uzelf weer eens te verwennen met iets nieuws. Helaas kon het in het voorjaar niet doorgaan, maar we hopen nu de draad weer op te kunnen pakken.. U bent van harte welkom.
Omdat de zomerse braderie dit jaar niet door kon gaan en we daar al jaren aanwezig zijn met onze favoriete Mazzzzeltassen, verkopen we ze nu in de winkel en vanaf de etaleerwagen buiten. De tas bevat in ieder geval een reep chocola en thee en verder een aantal verrassingen, winkelwaarde minstens 15 euro en de prijs van de tas is slechts € 6,95. Als dat geen mazzeltje is! Natuurlijk is de voorraad beperkt!
Van Mundomi, één van onze importeurs, ontvingen we bericht dat eind vorige week, eindelijk, na tien maanden wachten, de container propvol met producten uit Indonesië is gearriveerd. Vooral de metalen wanddecoraties van producent Putu zijn een geliefd artikel. De bestellingen zullen zo snel mogelijk uitgeleverd worden.
De situatie in Indonesië is nog steeds zeer ernstig, de ziekenhuizen zijn overvol en er is een enorm tekort aan zuurstof. Voor alle patiënten natuurlijk een groot probleem, maar ook voor Putu, onze producent, hij heeft zuurstof nodig om het metaal te kunnen solderen. De beschikbare zuurstof mag - begrijpelijk - alleen voor de gezondheidzorg worden ingezet! Zijn leverancier mag geen zuurstof leveren aan producenten op straffe van een enorme boete. Onze importeur zoekt naar mogelijkheden om Putu te ondersteunen in deze moeilijke tijd. Tot ziens in de winkel aan het Emmapark.

Wereldwinkel Pijnacker
Ackershof 84, 2641 BL Pijnacker
015 - 3699541
info@wereldwinkelpijnacker.nl
www.wereldwinkelpijnacker.nl