Afbeelding

Anna uit Spanje zoekt een warm thuis!

Eind augustus is het zover! Tientallen uitwisselingsstudenten van over de hele wereld maken hun droom waar door een periode ondergedompeld te worden in de Nederlandse cultuur en gewoontes. Zo ook de Spaanse Anna. Voor haar zijn wij op zoek naar een gastgezin dat deze enthousiaste student een warm thuis kan bieden tot de zomervakantie 2022.

De 15-jarige Anna uit Spanje is een vrolijke en nieuwsgierige meid die niet kan wachten tot ze de Nederlandse tulpenvelden kan zien en kan schaatsen op natuurijs. Ze is zelfs al begonnen met het leren van wat basis Nederlandse woordjes en zinnetjes! De half-Spaanse en half-Duitse Anna houdt van sporten. Zo speelt ze handbal en ze gaat vaak kajakken. "Ik zal veel van deze uitwisseling leren, ook persoonlijk. Ik weet zeker dat ik samen met jullie een geweldige tijd ga hebben!” De Spaanse Anna beter leren kennen? Bekijk haar profiel op onze website.

Studenten Clara en Willa
Clara uit Italië en Willa uit de Verenigde Staten zijn sinds dit schooljaar in Nederland en hebben het hier erg naar hun zin. "Ik geniet enorm van mijn uitwisseling in Nederland en dat komt mede dankzij mijn gastfamilie. Wij doen samen veel leuke dingen en ik heb het gevoel alsof ik deel uitmaak van hun gezin,” zegt Clara.

Website voor veel meer informatie: www.travelactive.org