De uitreiking vond plaats in zeer beperkte kring. Foto: Cok van den Berg
De uitreiking vond plaats in zeer beperkte kring. Foto: Cok van den Berg

Lintjesregen in Pijnacker-Nootdorp

Maandag hebben zeven inwoners uit onze gemeente een Koninklijk Onderscheiding ontvangen. De uitreiking vond plaats in de raadzaal in zeer beperkte kring.

In Pijnacker-Nootdorp hebben de volgende personen een Koninklijke Onderscheiding ontvangen:

Mevrouw E.M.T. Carati-Zegers uit Pijnacker, Lid in de Orde van Oranje-Nassau; De heer J.E.M. Lübbers uit Nootdorp, Lid in de Orde van Oranje-Nassau; Mevrouw P.C. Slappendel-Biersteker uit Pijnacker, Lid in de Orde van Oranje-Nassau; De heer A.W. van Velzen uit Pijnacker, Lid in de Orde van Oranje Nassau; De heer N. van Rheenen uit Pijnacker, Lid in de Orde van Oranje-Nassau; Mevrouw A.A.M. Gravesteijn-van der Ende uit Pijnacker, Lid in de Orde van Oranje-Nassau; De heer R.J. Kemming uit Nootdorp, Ridder in de orde van Oranje-Nassau. Wij feliciteren iedereen met deze bijzondere onderscheiding.

Wilt u iemand voordragen voor een lintje? Dat begint met het invullen van een kort online verzoekformulier. Dat formulier belandt bij de woongemeente van de persoon die u wilt voordragen. Een gemeenteambtenaar bekijkt het verzoek en beoordeelt of er voldoende aanleiding is om over te gaan tot de voordracht. Mogelijk neemt hij daarvoor eerst contact met u op. Daarna stuurt hij u per e-mail een link naar het complete digitale voorstelformulier. Kijk op: lintjes.nl.