Klopjacht op overvallers

Op het Elzenhof in Nootdorp is woensdag iemand overvallen. De twee daders zijn op de vlucht geslagen richting winkelcentrum de Parade.

Het gaat om twee zeer donker getinte mannen van ongeveer 18 jaar, 1,80 meter lang en met een slank postuur. Dader 1: rose bomberjack, een strakke broek en heeft een bril met zwart montuur. Dader 2: licht bruin bomberjack en een strakke broek.

Heb je tips over deze beroving op klaarlichte dag, bel dan met de politie op 0900-8844.


Futuro weer open

Futuro Mannenmode in winkelcentrum Pijnacker Centrum is sinds gisten gewoon weer open zonder afspraak. De nieuwe voorjaarscollectie is binnen. U bent van harte welkom.


Adverteren over grenzen heen

Onze uitgeverij biedt de mogelijkheid om in héél het Oostland te adverteren. De interesse van klanten stopt namelijk niet bij de gemeentegrenzen. Onze inwoners gaan over grenzen heen!

Uit onderzoek is gebleken dat Lansingerlanders ook gewoon boodschappen doen in Pijnacker en Pijnackernaren ook regelmatig in Lansingerland gaan winkelen. De markt is dus twee keer zo groot! Goed nieuws: onze krantenuitgave ook! Vertel uw verhaal, deel uw aanbieding of promotie in Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw, Oude Leede, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk! Het loont om te informeren naar de mogelijkheden. Alles is bespreekbaar en in elke prijsklasse.

Mail gerust naar advertentie@telstar-uitgeverij.nl. Dan kunnen wij alle mogelijkheden doornemen.