Er werd volop gestreden op de stormbaan!
Er werd volop gestreden op de stormbaan!

Leuke sportdag voor obs De Bonte tol: door Team4Talent

Op woensdag 14 april waren de groepen 3 t/m 8 van obs De Bonte Tol al vroeg te vinden op de sportvelden van Oliveo en DSVP. De sportdag werd dit jaar georganiseerd door Team4Talent.

Door hun inzet kon de sportdag in deze onzekere tijd toch doorgang vinden. Op de velden had Team4Talent allerlei sportieve activiteiten klaargezet. In drie rondes gingen de groepen drie aparte vakken af. De groepen 3 t/m 5 speelden in kleine groepjes tijdloze spellen zoals blikgooien, stoepranden en skilopen. Ze konden ook modernere spellen doen zoals laser gamen en archery tag, maar de grote favoriet was toch wel het springkussen. De groepen 6 t/m 8 waren de klassen in vier teams verdeeld die binnen hun eigen klas de strijd met elkaar aangingen. Er werd gestreden op de stormbaan, bij het lasergamen en in verschillende sportdisciplines. Aan het einde van de dag zagen we heel veel blije gezichten en frisse rode wangetjes. Een geslaagde sportdag dus!

De Bonte Tol is en kleurrijke school waar je mag zijn wie je bent. Je wordt voorbereid op een maatschappij waarin zelfkennis, zelfstandigheid, over (lands-)grenzen heen kijken, samenwerken en écht contact kunnen maken belangrijker zijn dan ooit.