Oliveo in actie tegen TAC’90.

Oliveo wint ruim bij TAC’90, DSVP ook

Oliveo heeft ook zijn tweede wedstrijd winnend afgesloten, in Den Haag won het met 1-6 bij TAC’90. Anders dan de uitslag doet vermoeden, hadden de Oliveanen een tegenstander die goed tegenstand bood.

TAC’90 is een ploeg met technisch onderlegde spelers en liet de bal goed gaan. Ook zette zij Oliveo direct vast waardoor de Pijnackernaren niet te opbouwen kwamen. Hierdoor lag de ruimte achter de verdediging van de Hagenezen. Waar Oliveo in eerdere weken moeite had in de afronding, stond ditmaal het vizier voor rust wel op scherp. Noah Boer trof tweemaal doel, Tim van Rheenen en Laurens Huurman voltooide het kwartet. Oliveo gaf genoeg kansen weg maar deze werden niet verzilverd door de ploeg uit Den Haag. Na rust veranderde het spelbeeld niet, TAC’90 had veelal de bal en creëerde een aantal mogelijkheden. Oliveo reageerde in de omschakeling razendsnel en Tim van Rheenen kon zijn tweede treffer van de middag aantekenen. TAC’90 kon na een uur spelen eindelijk wat terug doen scoorde de eretreffer. Tim van Rheenen kreeg nog een aanslag op zijn onderbeen te verwerken wat resulteerde in een rode kaart voor de thuisploeg. Het slotakkoord was voor Nick Toussaint. De spits die al tweemaal had gescoord bij onder 23 mocht de 1-6 op het scorebord schieten. Aankomende zaterdag wacht een andere ploeg die nog foutloos is gebleven. REMO komt dan op bezoek in Pijnacker.

DSVP was in de eerste helft in controle van de wedstrijd tegen Naaldwijk. In de 11e minuut kon er gejuicht worden, Dylan de Haan gaf de bal strak voor aan Michel v.d Elst die keeper van Naaldwijk kon passeren. Enkele ogenblikken later was het een bal van Michel v.d. Elst naar Dylan de Haan die alleen voor de keeper hard uithaalde, waardoor DSVP al in de 20e minuut de 2-0 kon bijschrijven, wat een luxe. In de 28e minuut kwam de bal bij Tim Ceder, hij speelde naar Michel v.d. Elst en hij schoot koelbloedig de strakke voorzet van Tim succesvol in. 3-0 in 30 minuten. Naaldwijk ging na de rust hoger verdedigen om meer grip op de wedstrijd krijgen. DSVP had het lastig met al die spelers op de eigen helft. Toch was het een uittrap van Dave Hes, die de bal bij Dylan de Haan liet belanden en hij de keeper passeerde, 4-0. Niet snel daarna was een ingreep van Matthijs naadzakelijk, de scheidsrechter besloot om naar de stip te wijzen en Naaldwijk kon hierdoor de 4-1 maken.