Alle kinderen hebben samen een geweldig optreden gegeven.
Alle kinderen hebben samen een geweldig optreden gegeven.

OBS De Bonte Tol viert twintigjarig jubileum

OBS De Bonte Tol heeft op dinsdag 22 september het 20-jarig jubileum gevierd. Deze dag is er een ‘theaterdag’ gehouden.

De theaterdag wordt ieder jaar op De Bonte Tol georganiseerd en dit keer stond deze dag uiteraard in het thema van het twintigjarig jubileum. De theaterdag werd verzorgd door de Klankenkaravaan. Zij hebben in alle klassen het programma ‘Colourbeats & Dance’ verzorgd.

Elke klas kreeg een eigen kleur toegewezen. Deze kleuren waren gelijk aan de muziekinstrumenten die ‘boomwhackers’ heten. De kinderen kwamen deze dag ook in deze kleuren gekleed naar school. In de klassen werd daarnaast nog gewerkt aan extra versieringen om de kleuren bij de groepen nóg meer naar voren te laten komen. Aan iedere klas werd er een muziekworkshop en een dansworkshop gegeven. Dit alles kwam samen tot een kleurrijk schoolbreed optreden op het schoolplein, waarin bewegingen en ritmes samen een mooi geheel vormden. Het optreden werd afgesloten met een jubileumlied. Alle kinderen hebben samen een geweldig optreden gegeven. Het was een geslaagde dag en één groot feest.

IJstovenaar
Op woensdag stond de kinderen nog een extra verrassing te wachten. Ze mochten een ijsje halen bij de ijskar van De IJstovenaar.