Reuma Walk Home edition

De eerste Reuma walk Home Edition 2020 heeft 117 euro opgeleverd. Er kwamen in totaal 10 mensen aan de start voor deze editie, die voor het eerst werd gelopen in onze regio.

De organisatie was in handen van Wim van Dorp die ook voor Dorcas werkzaam is. Het streefbedrag van 25 euro voor deze eerste sponsor wandeling werd dus ruim overschreden! Men liep via Delft naar Den Hoorn over de Vlaardingse vaart via Den Hoorn zo weer terug naar Delft/Rijswijk-zuid, een wandeling van ruim 12 kilometer. De oudste deelneemster was 77 jaar en er deden ook twee wandelaars mee die ook zelf reuma hebben.

Landelijk deden en ruim 150 mensen mee aan deze Home Edition die in totaal meer dan 9500 euro opbracht! Het geld zal worden besteed aan behandeling van Reuma en wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte. Ruim 100.000 mensen in Nederland hebben te lijden onder Reuma en Reumatisch klachten. Reuma Nederland heeft het certificaat van het Centraal Bureau Fondsenwerving in Amsterdam voor verantwoorde werving en besteding van donatie gelden.