Twee winkels Terre des Hommes Pijnacker

Terre des Hommes heeft vanaf vandaag twee gescheiden winkels: een kledingwinkel met eigen toegang aan de kant van de Emmastraat en een winkel met al het andere behalve kleding met een voordeur aan de kant van de Van Brachtstraat.

Er mogen in de kledingwinkel maximaal drie mensen tegelijk aanwezig zijn en in de grotere restwinkel maximaal zes. En iedereen maximaal twintig minuten als er wachtenden zijn. De openingstijden zijn vanaf vandaag weer als vanouds: woensdag van negen tot een, vrijdag van tien tot een en zaterdag van tien tot twee!
Intussen is iedereen blij dat de winkel na een periode van permanente sluiting sinds 11 juni weer open is. Niet alle vrijwilligers durven het aan weer in de winkel aan het werk te gaan - diverse mensen kijken de coronakat uit de virusboom - maar de zaak draait in elk geval weer goed.
Tijdens de openingstijden kunnen mensen ook weer van alles komen brengen, zodat goederen niet naar het afval gaan maar aan een tweede of derde leven beginnen. Zie voor meer info Telstar Online.