Ontbijtbijeenkomst met zzp'ers in gemeentehuis

Op 24 juni 2019 was de ontbijtbijeenkomst voor zzp'ers in het gemeentehuis in Pijnacker. Circa dertig zzp'ers uit onze gemeente waren naar het gemeentehuis gekomen. Het was een zeer geslaagde samenkomst.

Na de ontvangst met ontbijt, gaf wethouder Ilona Jense in haar welkomstwoord het belang aan van deze groep ondernemers en sprak de wens uit om elkaar na deze meeting beter te kunnen vinden. Bijvoorbeeld via de speciale LinkedIn pagina 'Ondernemen in Pijnacker-Nootdorp'.
Presentatie José Flaton
Daarna werd er kort teruggeblikt naar de vorige bijeenkomst in 2018 en vertelde José Flaton, eigenaar van onder meer platform 'ZZP Oostland' en netwerker pur sang, in haar presentatie over haar beginnersfouten. Maar vooral stond zij stil bij hoe belangrijk het is om een netwerk te hebben waar je terecht kunt met je vragen. Ook werd alle aanwezigen gevraagd om in een korte pitch aan te geven waar hij of zij als zzp'ers voor staat en te bieden heeft aan andere ondernemers. De bijeenkomst werd afgesloten met een netwerkgedeelte.