Wishfull Singing echt prachtig

De vijf topzangeressen van Wishfull Singing waren vrijdag 21 juni terug in een goed gevulde Joannes de Dooperkerk in Pijnacker.

Ze brachten een programma met (grotendeels) a capella zang en enige show rond de figuur Maria. De stemmen van de vrouwen klonken en harmonieerden alsof er engelen waren nedergedaald.

Zowel bij de meer klassieke muziek als bij nummers als Let it be en She's allways a woman to me was de zang maagdelijk zuiver...


Afscheid van Kees Bracco Gartner

De geliefde pastoraal werker Kees Bracco Gartner heeft zondag afscheid genomen van de parochie Christus Koning.

Bijna tien jaar was hij een zeer geliefd pastor. Een man die mystiek en doordacht mooie levensverhalen vertelde en intussen een steun was voor velen. Door ziekte kon en kan hij zijn werk niet meer uitvoeren.

Binnenkort meer over Bracco in deze krant!


Gezamenlijke dienst in de Dorpskerk

Zondag 30 juni is er om 10.00 uur een gezamenlijke eredienst van de vier wijkgemeenten van de Protestantse Gemeente Pijnacker-Delfgauw.

De kerkdienst vindt plaats in de Dorpskerk, Koningshof 3 in Pijnacker. Er is dus geen dienst in Kerk Delfgauw, de Acker en de Ontmoetingskerk. Voorgangers zijn ds. Treuren, ds. de Jong, en ds. Stigter. Het koor Voice of Praise verleent medewerking aan deze viering.

"Met het houden van deze gezamenlijke dienst spannen we ons in om de eenheid te bewaren die de Geest ons geeft (Efeziërs 4 vers 3)", laat men weten. Er is tijdens deze gezamenlijk dienst crèche, kinderkerk en tienerkerk.