Allemaal op de kiek!
Allemaal op de kiek!

Zonnebloem Nootdorp viert 70ste verjaardag

Mede dankzij een gulle donatie van de Rabobank Zuid-Holland Midden was het mogelijk om voor de Zonnebloemgasten een feestelijk dagje uit naar Rotterdam te organiseren.

Het is een prachtige dag geworden met mooi weer. Alle gasten en vrijwilligers hebben zich de gehele dag uitstekend vermaakt. Zaterdagmorgen 15 juni zijn de gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem met een luxe bus naar Rotterdam gereden.

Ze waren keurig op tijd, zodat alle gasten op hun gemak aan boord van de pannenkoekenboot konden gaan. Tijdens het varen door de Rotterdamse wateren heb je een prachtig uitzicht over de imposante skyline. Daarbij konden alle gasten in een ongedwongen sfeer genieten van diverse drankjes en het pannenkoeken buffet.

Een dagje Rotterdam is niet compleet zonder een bezoek aan de Euromast, de hoogste uitkijktoren van Nederland. Begeleid door de vrijwilligers zijn alle gasten naar het op 115 meter hoogte gelegen buiten plateau gegaan. Daar hebben zij met zijn allen genoten van het fantastische uitzicht over de gehele stad.

Tenslotte werd deze dag aan lange tafels, op een heel gezellige manier, afgesloten met een drankje naar keuze in het Euromast restaurant. Daarna werden alle gasten weer terug naar Nootdorp gebracht. Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Iedereen heeft behoefte aan gezelschap. Maar als je een lichamelijke beperking hebt, zoals slecht kunnen lopen of zien, ben je misschien wel vaker alleen thuis dan je zou willen. Vrijwilligers van De Zonnebloem gaan graag samen met u naar de diverse gezellige activiteiten.

Informatie
Voor nadere info kunt u bellen naar de secretaris Emmy Remmerswaal 015 – 222 0247. Kijkt u ook eens op zonnebloem.nl/nootdorp waar u bij het onderwerp activiteiten mooie foto's en leuke verslagen aantreft van de diverse gezellige activiteiten.