Afbeelding

Bier- en Bitterballenfestival in De Drie Heeren

Zakelijk 2.808 keer gelezen

Pijnacker - Bereid je voor op een smakelijke zaterdagmiddag, want het jaarlijkse Bier- en Bitterballenfestival staat weer voor de deur! Op zaterdag 13 april verwelkomt Grandcafé De Drie Heeren in Pijnacker alle liefhebbers van ambachtelijk bier en overheerlijke bitterballen voor een onvergetelijk evenement.

Met maar liefst 22 bijzondere bieren rechtstreeks van de tap, is er voor elke bierliefhebber wel iets te ontdekken. Van verfrissende IPA’s tot rijke stouts, het festival biedt een scala aan smaken om te verkennen. En wat is een goed glas bier zonder een knapperige bitterbal? Gelukkig hoef je daar niet naar te zoeken, want een variëteit aan smakelijke bitterballen zal beschikbaar zijn om je smaakpapillen te verwennen.

Naast het proeven van bier en bitterballen, zorgt de muziek van niemand minder dan The Amazing Stroopwafels voor de perfecte sfeer. Bereid je voor op een middag vol gezelligheid, goed gezelschap en natuurlijk heerlijk eten en drinken.

De entree voor dit fantastische evenement bedraagt slechts €20,00, inclusief 4 munten ter waarde van €3,25 per stuk. Mis deze kans niet om je smaakpapillen te verwennen en te genieten van een middag vol plezier. Het Bier- en Bitterballenfestival begint om 14:00 uur en vindt plaats bij Grandcafé De Drie Heeren, gelegen aan de Oostlaan.


- advertentie -


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant