Afbeelding

Vacature: Data analist bij Bloemendaal Ruigrok

Zakelijk 2.203 keer gelezen

In ons MKB-team ga jij als (financieel-)data analist (voor minimaal 24 uur per week) direct aan de slag met de innovatie en verdere optimalisering van onze dienstverlening. Denk daarbij aan o.a. het vertalen van vragen van onze klanten naar bruikbare rapporten en / of dashboards, het koppelen van databases van klantsystemen, het analyseren van data en het ontwikkelen van rapportages. Je kunt de koppeling maken naar de samenstelpraktijk en je helpt bij het slim inrichten van administraties.

Het werken met mensen en cijfers spreekt je aan. Je bent gedreven om onze klanten op alle financieel en bedrijfseconomische vlakken optimaal te ondersteunen. Je werkt met diverse online toepassingen en je bent geïnteresseerd in de technische koppelingen daarvan. Voor de klant ben je het eerste aanspreekpunt, korte en directe lijnen.

Functievoorwaarden

Om invulling aan deze rol te geven ben jij:

  • Geïnteresseerd in de laatste ICT-ontwikkelingen en nieuwste technieken;
  • Snel in het begrijpen van bedrijfsprocessen;
  • Handig met Excel en Power BI;
  • Leergierig en bijt jij je vast in problemen om ze op te lossen;
  • Een echte samenwerker;
  • Een sparringpartner voor je collega’s en onze klanten.

Heb jij minimaal een HBO-opleiding gevolgd in een economische en / of ICT-richting of ben je recentelijk afgestudeerd? Solliciteer dan! Enige werkervaring is een pré, maar zeker niet noodzakelijk.

Wil je meer weten over deze rol? Neem dan contact op met Larissa van de Sande op nummer 015 – 362 06 00, zij vertelt je graag meer over de functie en de uitdagingen die daar bij komen kijken!

Geïnteresseerd?

Stuur dan je CV en / of vragen naar pz@bloemendaalruigrok.nl of bel even met Koen van Luijk of Danny Ruigrok.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant