Afbeelding

ADU Accountant & Belastingadviseur neemt uw belastingzaken uit handen

Zakelijk 516 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp – ADU Accountant en Belastingadviseur is een professioneel en vooruitstrevend kantoor in Pijnacker. Het team helpt de klanten met financieel- en fiscaal advies, belastingaangifte, boekhouding, salarisverwerking en financieel beheer. Heb je vragen of wil je weten wat het kantoor voor je kan betekenen? Stap vrijblijvend zonder afspraak binnen. Het laagdrempelig kantoor is gevestigd aan de Hankweg 1 in Pijnacker. 

ADU Accountant & Belastingadviseur helpt haar klanten om de financiële zaken te regelen. Klanten kunnen bij het kantoor terecht voor financieel- en fiscaal advies, belastingaangifte, boekhouding en salarisverwerking. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld alleen de salarisverwerking of jaarrekening door het kantoor te laten verzorgen. Het kantoor heeft vooral klanten in het midden - en kleinbedrijf, maar ook grotere klanten, particulieren en stichtingen kunnen er terecht. ADU Accountant & Belastingadviseur is een onafhankelijke, betrouwbare en kritische sparringpartner. De adviseurs zijn persoonlijk betrokken, professioneel en hebben ruime kennis en expertise in het vakgebied.

Wij zijn een onafhankelijke, betrouwbare en kritische sparringpartner

Zakelijk

Als u te maken heeft met fiscale wet- en regelgeving, kunt u rekenen op deskundige hulp. ADU Accountant & Belastingadviseur is op de hoogte van de meest recente fiscale wijzigingen en kunt u adviseren over de beste oplossingen voor uw situatie. Of het nu gaat om inkomsten-, dividend-, vennootschaps- of omzetbelasting, loonbelasting en sociale verzekeringen, fiscale aspecten van vermogensbeheer of erfbelasting en schenkingen, de medewerkers van ADU Accountant & Belastingadviseur staan voor u klaar. Ze zorgen ervoor dat klanten optimaal gebruik kunnen maken van de fiscale mogelijkheden en voldoen aan de fiscale verplichtingen. ADU Accountant & Belastingadviseur verzorgt niet alleen de aangifte loonheffingen, maar ook de journaalposten en de eindejaargegevens. Zo hebben klanten altijd inzicht in de salarisgegevens. De software van ADU Accountant & Belastingadviseur is gebruiksvriendelijk en up-to-date, zodat klanten altijd beschikken over de meest actuele informatie.

Contact

Kom gerust langs om te kijken wat ADU Accountant & Belastingadviseur voor u kan doen. Het kantoor is te vinden op de Hankweg 1 in Pijnacker (in het gebouw van FSO). Telefonisch zijn ze bereikbaar via: 015-3030009. Liever mailen? Dat kan via: info@adu-accountant.nl. Voor meer informatie over de diensten, neem een kijkje op de website: www.adu-accountant.nl.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant