Afbeelding

Van Schie Groen, meer dan alleen groenvoorziening

Zakelijk 596 keer gelezen

Van Schie Groen is een bedrijf dat al meer dan twintig jaar actief is in de groensector en heette voorheen Van der Voort & Gravesteyn B.V. Een veelzijdig bedrijf met verschillende disciplines. Het bedrijf is in 2007 overgenomen door Marcel van Schie en heeft sinds 2015 zijn huidige naam. Van Schie Groen beschikt over diverse kwaliteitscertificaten en een modern machinepark. Het bedrijf richt zich vooral op cultuurtechnische werken voor gemeentes, semioverheden en collega-bedrijven. Van Schie Groen streeft naar een goede kwaliteit-prijsverhouding en een flexibele uitvoering van de werkzaamheden. Het bedrijf heeft ook aandacht voor duurzaam ondernemen.

Van Schie Groen is een bedrijf dat zich aanpast aan de wensen van de klant. Het team van Van Schie Groen bestaat uit verschillende experts die elk hun eigen vakgebied hebben. Zo kan het bedrijf snel en effectief reageren op de vraag van de klant. Het bedrijf streeft naar een hoge kwaliteit, die past bij de prijs. Het bedrijf doet dit door zo flexibel mogelijk de diverse werkzaamheden te verrichten. Van Schie Groen heeft duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan. Het bedrijf heeft verschillende maatregelen genomen om de CO2-uitstoot te verminderen en de energie-efficiëntie te verhogen. Zo heeft Van Schie Groen in 2020 zonnepanelen geïnstalleerd op het dak van het bedrijfspand en de loods. Ook kiest het bedrijf voor machines die zuinig en toekomstbestendig zijn. Van Schie Groen wil zo een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld.

Wij bestaan uit verschillende experts die elk hun eigen vakgebied hebben

Verschillende diensten

Van Schie Groen kan ingehuurd worden voor verschillende diensten, zoals het cultuurtechnisch werken, groenvoorziening, verhardingen en waterwerken. Van Schie Groen houdt zich voornamelijk bezig met cultuurtechnisch werken in het grootschalig groen. Hierbij valt te denken aan de aanleg van het groen in woonwijken, parken en plantsoenen, natuurvriendelijke oevers en natuurspeeltuinen. Deze werkzaamheden worden vooral uitgevoerd voor collega-bedrijven, recreatieschappen, semioverheden en gemeentes, zoals gemeente Pijnacker-Nootdorp, gemeente Zoetermeer, Staatsbosbeheer en gemeente Delft. Van Schie Groen is vooral zichtbaar in de groenvoorziening waar de medewerkers het onkruid wieden in de plantenbedden, de heggen en struiken trimmen en knippen, de bomen kappen of snoeien, onkruid op bestrating bestrijden, grasmaaien en het planten van heesters en bomen. De medewerkers hebben de juiste kwalificaties en maken gebruik van tractoren met maaiers, borstels en/of hakselaars. Van Schie Groen is zich ervan bewust dat hierdoor overlast kan ontstaan en probeert de overlast zo klein mogelijk te houden tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. 

Een andere dienst die Van Schie Groen aanbiedt is verhardingen. Dit wil zeggen dat het bedrijf zorgt voor de aanleg van nieuwe bestrating, onderhoud en reparatie en de onderhoud en aanleg van riolering. De (verkeers)veiligheid staat te allen tijde voorop bij de uitvoering van de werkzaamheden. Daarnaast houdt Van Schie Groen zich tevens bezig met het plaatsen, onderhouden en repareren van beschoeiingen, plaatsen van duikers en het maken en plaatsen van vlonders en aanloopsteigers. Een veelzijdig bedrijf met meer disciplines, gericht op het groen. Wil je ook deel uitmaken van dit veelzijdig bedrijf? Aarzel dan niet en neem contact op met Van Schie Groen.

Vacatures

Van Schie Groen is een erkend leerbedrijf met diverse mogelijkheden om stage te lopen. Ook staat het bedrijf altijd open voor enthousiaste medewerkers. Op dit moment zoekt Van Schie Groen ook een administratieve duizendpoot, die het team komt versterken. Van Schie Groen biedt een mooie werkomgeving waar vertrouwen en een open houding naar elkaar een belangrijke rol speelt. Er zijn diverse mogelijkheden voor groei en persoonlijke ontwikkeling. Enthousiast? Neem contact op met Van Schie Groen.

Contactgegevens:

Postbus 144
2640 AC PIJNACKER

Bezoekadres:

Klapwijkseweg 75a Pijnacker
Tel: 015 3697666
Fax: 015 3694469
E-mail: info@vanschiegroen.nl
www.vanschiegroen.nl


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant