Afbeelding

Uitdagende vacatures bij Bloemendaal Ruigrok

Zakelijk 2.250 keer gelezen

Pijnacker - Ben je op zoek naar een prettige baan bij een leuk, regionaal georiënteerd kantoor met een stevige reputatie? Hecht je aan eerlijkheid en openheid en houd je ervan om je vast te bijten in financiële vraagstukken? Kom bij Bloemendaal Ruigrok kijken of het matcht! Nu de verbouwing van het kantoorpand is afgerond, is Bloemendaal Ruigrok voor de MKB-praktijk op zoek naar enthousiaste en gedreven collega’s.

Administratief medewerker (minimaal 24u p/w)

In samenwerking met je collega’s verwerk je de volledige administraties van klanten en houd je de klant op de hoogte van de actualiteiten in de administratie, onder andere door het opstellen van tussentijdse rapportages. Periodiek sluit je de administratie af en verzorg je eventueel de btw-aangifte. Het werken met cijfers spreekt je aan, je werkt met diverse online toepassingen en hebt belangstelling voor de technologische ontwikkelingen. Je kennisniveau, inzet en ambitie bepalen de ontwikkeling van je functie binnen onze organisatie. Functievoorwaarden: enige ervaring is wenselijk, maar geen vereiste. Ben je gemotiveerd, heb je interesse in cijfers en werk je graag in een dynamische omgeving? Kom dan op gesprek. 

(Aankomend) Assistent accountant (minimaal 32u p/w)

In het MKB-team geef je klanten administratieve ondersteuning, stel je jaarrekeningen samen en verzorg je fiscale aangiften. Je hebt na een inwerkperiode direct contact met je klant. Je werkt met diverse online toepassingen en hebt belangstelling voor de technologische ontwikkelingen. Je kennisniveau, inzet en ambitie bepalen de ontwikkeling van je functie binnen onze organisatie. Functievoorwaarden: voor deze functie dien je over mbo- of hbo-werk- en -denkniveau te beschikken. Affiniteit met het MKB een pré. Bloemendaal Ruigrok biedt je onder andere een prima salaris, een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden en alle ruimte om jezelf te ontplooien. Het volgen van een opleiding tot accountant wordt ook gefaciliteerd. Heb je nog geen ervaring in de functie? Geen probleem, je wordt graag opgeleid tot professional in het vak. 

Relatiebeheerder / accountant (minimaal 32 u p/w)

Jij zit direct bij de klant aan tafel. Je kent je klant, ondersteunt, adviseert en geeft richting aan de ontwikkeling van zijn of haar onderneming (van zzp tot MKB-bedrijf). Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de vaktechnische ontwikkeling van de afdeling en ben je eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening voor jouw afwisselende klantenportefeuille. Jij stuurt de teams aan die voor jouw klanten werken. Je vindt het belangrijk om jezelf en de praktijk voortdurend te ontwikkelen en bent bereid daarin een actieve rol te spelen. Functievoorwaarden: je bent een ervaren relatiebeheerder, eventueel afgestudeerd AA-accountant en hebt meerdere jaren relevante werkervaring in de samenstelpraktijk. Je beschikt over een goede dosis vaktechnische kennis en ziet het als uitdaging om samen met het team het beste voor de klanten te bereiken.

Fiscaal talent / belastingadviseur (minimaal 24 u p/w)

Als adviseur onderhoud je persoonlijk contact met klanten, optimaliseer je (complexe) belastingaangiften en denk je mee over fiscale vraagstukken en ontwikkelingen. Daarnaast draag je bij aan de fiscale doorontwikkeling van de praktijk en kom jij met onverwachte oplossingen. Kortom: je bent breed georiënteerd en kan klanten en collega’s op diverse vlakken van fiscaal advies voorzien. Bloemendaal Ruigrok heeft plaats voor meerdere kandidaten, zowel onervaren, als ervaren adviseurs nodigen ze uit om te solliciteren. Functievoorwaarden: je bent bezig met of hebt een afgeronde universitaire opleiding fiscaal recht en/of fiscale economie en hebt eventueel de nodige praktijkervaring. Je bent communicatief vaardig, commercieel en creatief en weet je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uit te drukken.

Geïnteresseerd in een functie? Stuur dan je CV en/of vragen naar pz@bloemendaalruigrok.nl of bel even met Koen van Luijk of Danny Ruigrok.

Bloemendaal Ruigrok
Oranjeplein 2
2641 EZ Pijnacker


T 015 - 362 06 00 I www.bloemendaalruigrok.nl


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant