Miranda, Nienke en Astrid ontvangen iedereen gastvrij in de winkel van Kok Wonen in de Stationsstraat in Pijnacker.
Miranda, Nienke en Astrid ontvangen iedereen gastvrij in de winkel van Kok Wonen in de Stationsstraat in Pijnacker.

Feestweken bij Little Tree, onderdeel van Kok Wonen

Zakelijk 1.635 keer gelezen

Pijnacker - Van 21 november tot en met 9 december is het bij Little Tree feest. De gezellige babyafdeling van Kok Wonen in de Stationsstraat in Pijnacker.

Little Tree omvat alles voor de baby en de babykamer. Vier jaar geleden is dit segment in de plaats gekomen van de woonaccessoires. Wat ooit begon als uitbreiding van de aankleding voor de babykamer, is uitgegroeid tot een volwaardige babyafdeling met kleding, speelgoed en textiel.

Feestweken

De feestweken richten zich vooral op Little Tree, dus alles voor de baby. Met de bekende Nederlandse merken: Feetje, Jollein, Little Dutch en Levv. Gedurende de feestweken zijn er diverse winacties opgezet in samenwerking met de leveranciers. Je doet al mee met deze acties als je iets koopt bij Little Tree. Er worden gedurende de feestweken flinke kortingen gegeven met als hoogtepunt vrijdag 24 november, Black Friday. Dan is de korting namelijk een dag lang 25 procent op alle artikelen. Bij elke aankoop ontvangt de klant een korting bon van 10 procent bij Kok Wonen. Astrid, Miranda en Nienke hopen heel veel bestaande en nieuwe klanten in de winkel in de Stationsstraat in Pijnacker te mogen verwelkomen. “Steeds meer mensen zijn bekend met alles wat wij voor baby’s en peuters hebben, maar we hopen dat nog meer mensen onze leuke babyafdeling zullen ontdekken. Vandaar dat we nu met deze feestweken komen”, aldus Astrid. Intussen is Miranda met een jong gezin uit Pijnacker de inrichting voor een babykamer/kinderkamer aan het uitzoeken en samenstellen. Little Tree en Kok Wonen vullen elkaar dus goed aan. Stap eens de winkel binnen om het allemaal zelf te zien en te ervaren. Je wordt er hoe dan ook heel gastvrij ontvangen.

Kok Wonen

Little Tree is onderdeel van Kok Wonen. Kok Wonen is natuurlijk nog steeds de bekende woningstoffeerder van Pijnacker: dus alles voor de aankleding van uw vloer, de wanden en de ramen. Kok Wonen heeft een breed assortiment kwaliteitsmerken en ontzorgt vanaf het advies tot en met de uitvoering; het leggen van de vloer, het behangen, vliezen en sauzen en het ophangen van de gordijnen en zonwering.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant