Afbeelding
Actie PLUS Sabine Zondag

Koop je kerstboom met korting bij Zorgkwekerij Bloei

Zakelijk 1.333 keer gelezen

PLUS Sabine Zondag en Zorgkwekerij Bloei slaan de handen ineen voor een geweldige kerstbomenactie. De komende weken kun je bij PLUS Sabine Zondag razendsnel sparen voor maar liefst 15 euro korting op een kerstboom bij Zorgkwekerij Bloei.

“Ik hoop natuurlijk dat iedereen op deze manier massaal een kerstboom koopt bij Zorgkwekerij Bloei”, zegt Sabine Zondag. “Daarnaast is het in tijden waarin helaas alles duurder wordt, ook mooi meegenomen dat je kunt sparen voor 15 euro korting op een kerstboom.”

De spaaractie is simpel: bij elke 10 euro aan boodschappen krijg je een zegel. Heb je tien zegels? Dan krijg je een voucher waarmee je 15 euro korting krijgt op een boom bij Bloei.

Spaar voor een voucher van 15 euro korting op een boom bij Bloei

Sabine is ontzettend trots en enthousiast over de samenwerking. “Zorgkwekerij Bloei is sowieso een prachtig bedrijf waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt letterlijk helemaal opbloeien. De zorgkwekers die daar werken zijn echte helden en verdienen een grote aanloop naar het bedrijf. Mensen moeten er echt eens gaan kijken, want het is een soort mini-tuincentrum. Geweldig!”

Voor Sabine Zondag is de kerstbomenactie nog maar het begin van de kersttijd in haar winkel. “Ik vind het echt de mooiste tijd van het jaar. Wij gaan ook de winkel weer helemaal versieren en komen met smakelijke aanbiedingen!

Maar eerst gaat de kerstbomenactie van start. Kom dus snel naar PLUS Sabine Zondag om te starten met sparen voor een kortingsvoucher van maar liefst 15 euro. Dubbel prijs: want je steunt de medewerkers van Zorgkwekerij Bloei en je houdt een leuk bedrag in je zak!


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant