Afbeelding

Dijkgraaf Parketvision bestaat 5 jaar

Zakelijk 1.092 keer gelezen

Dijkgraaf Parketvision bestaat op 1 oktober 5 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Tot 1 november geven en John Leijte en Rene Dijkgraaf daarom 10 procent korting op nieuwe vloeren. “De jaren zijn omgevlogen,” vertelt René Dijkgraaf.

Leijte en Dijkgraaf zitten al veel langer in het vloerenvak, maar 1 oktober 2018 is de datum dat ze officieel samen gingen werken en hun showroom openden aan de Verlengde Spiegelmanstraat in Delfgauw. “In vijf jaar kan er veel gebeuren,” lacht Dijkgraaf.

“Al vrij kort na onze start kregen we de coronacrisisis, iets wat niemand ooit had kunnen bedenken. We maakten ons wel zorgen natuurlijk, maar voor onze branche kon het werk redelijk doorgaan. We gingen weer net als voor we onze showroom openden met stalen bij de mensen thuis langs. Daarna moesten we nog lange tijd op afspraak werken, wat voor ons bedrijf ook prima was. Doordat mensen veel aan huis gekluisterd waren, zag je dat er een enorme behoefte ontstond om het huis te verbouwen, er moest een thuiswerkruimte gecreëerd worden of ze wilden gewoon eens wat anders.” Wat wel lastig was waren de leverproblemen van sommige producten die hierna ontstonden, omdat fabrieken bijvoorbeeld gesloten waren geweest. De prijs van bijvoorbeeld hout steeg daardoor enorm. De oorlog in Oekraïne maakte dat allemaal nog een graadje erger. “Ja als je zo terugdenkt, waren het eigenlijk best bijzondere eerste jaren,” aldus Dijkgraaf. Maar ze hebben geen moment spijt van hun keuze gehad en hebben het nog altijd reuze naar hun zin in Delfgauw.

“Je ziet dat de voorkeuren door alle omstandigheden totaal anders liggen dan vijf jaar geleden,” vertelt Dijkgraaf, “We hebben nu bijvoorbeeld een veel groter assortiment aan PVC vloeren van erg goeie kwaliteit. Dat is erg gebruiksvriendelijk en kan tegen een stootje. Het is ook uitstekend te combineren met vloerverwarming.” De geschiktheid voor vloerverwarming is iets dat in de afgelopen vijf jaar steeds belangrijker geworden is, vanwege de opkomst van warmtepompsystemen. Leijte en Dijkgraaf zijn daar gelukkig uitstekend van op de hoogte en kunnen u perfect adviseren.

“De kwaliteitsontwikkelingen gaan erg snel in de vloerenmarkt,” weet Dijkgraaf, “De kwaliteit van bijvoorbeeld PVC en laminaat wordt steeds beter en is soms bijna niet van hout te onderscheiden.” Wel is het van belang dat de vloer goed geëgaliseerd wordt bij PVC, iets dat Dijkgraaf Parketvision uitstekend voor u kan doen.

Een nieuwe ontwikkeling bijvoorbeeld, die sinds kort in de showroom te vinden is, is het hybride hout van Meister Lindura. Dit is een houten vloer die wordt gemaakt met behulp van de woodpowder technologie. De vloer bestaat uit meerdere lagen en is heel hard, waardoor deze minder gevoelig is voor putten en butsen. Op deze manier is er acht keer minder hout nodig en het hout dat gebruikt wordt is afkomstig uit duurzame bosbouw. De vloer heeft een lage warmteweestand en is daardoor energiebesparend. Neem eens een kijkje bij de voorbeelden in de showroom, dan legt René Dijkgraaf of John Leijte u er alles over uit.

Onverminderd populair blijft het laminaat, dat ook steeds mooier wordt. Zo’n vloer wordt zwevend gelegd en dat heeft grote voordelen. Het is relatief eenvoudig te monteren, je hoeft bijvoorbeeld niet eerst te egaliseren in tegenstelling tot de meeste pvc-vloeren. Ook laminaat is prima te combineren met vloerverwarming. In de showroom is een ruim assortiment aanwezig.

Natuurlijk blijft Dijkgraaf Parketvision ook nog altijd het aangewezen adres voor uw houten vloer, het soort vloeren waar ze mee begonnen en die altijd mooi staan in elk huis. En dat prima te cis ombineren met vloerverwarming. Ook voor renovatie van oude houten vloeren draaien ze hun hand niet om. Kortom: voor de mooiste vloer moet je in Delfgauw zijn. Doet u dat voor 1 november dan krijgt u ook nog eens 10 procent jubileumkorting op een nieuwe vloer. Renovatie is uitgezonderd.

dijkgraafparketvision.nl
015 - 20 33 564
info@dijkgraafparketvision.nl


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant