Het team van Rotteveel & Fokkema Uitvaartzorg.
Het team van Rotteveel & Fokkema Uitvaartzorg. Hein Athmer

Keuzevrijheid bij Rotteveel & Fokkema

Zakelijk 2.150 keer gelezen

Vroeg of laat worden we er allemaal een keer mee geconfronteerd: een overlijden. Hoe geruststellend is het dan om goed persoonlijk contact te hebben met een uitvaartverzorger. 

Normen Rotteveel en Iris Fokkema van Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg verzorgen al jaren uitvaarten in de gehele regio. “Wij zijn onafhankelijk. Dat betekent dat families volledige keuzevrijheid hebben. In de uitvaartlocaties, de uitvaartwensen, eigenlijk in alles”, aldus Iris Fokkema. Waarbij ook rekening wordt gehouden met een ieders budget. Er zijn aanzienlijke prijsverschillen in het gebruik van de verschillende locaties. We vertellen u er graag meer over. Wanneer er uitvaartverzekeringen zijn kunnen wij die (geheel kosteloos) innen bij de verschillende verzekeringsmaatschappijen. “Ook dat is keuzevrijheid, u mag zelf bepalen welke uitvaartverzorger de uitvaart verzorgt. De verzekering zal altijd uitkeren”, aldus Iris Fokkema.

Naast Normen en Iris zijn ook Melanie, Irene, Yvonne en Chantal gepassioneerde uitvaartverzorgers. Debby ondersteund op kantoor en in de winkel op de Koningin Julianastraat 52 in Nootdorp. Op de nationale Burendag van 23 september a.s. kunt u kennis met ons maken onder het genot van een kopje koffie of thee. Speciaal voor deze dag serveren we ook heerlijke appeltaart. U komt toch ook? Voor vragen of vrijblijvende informatie kunt u ons altijd bellen: 015 - 202 30 75.
www.rotteveelfokkema.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant