Afbeelding

GEZOCHT: VRIJWILLIGE HUISWERKSTRIJDERS!

Zakelijk 1.202 keer gelezen

Voor nieuw te starten huiswerkklassen in Pijnacker en Nootdorp zijn we bij Young Connection op zoek naar jongeren tussen de 15-30 jaar! Heb jij een rekenknobbel of ben jij die held in spelling en wil je je graag vrijwillig inzetten? Meld je dan aan en help kids bij het maken van hun huiswerk.

Wat ga je doen?

Vanaf de herfstvakantie worden er op drie basisscholen in Pijnacker en Nootdorp huiswerkklassen opgestart, op elke school één. Deze klasjes worden opgericht speciaal voor kids die het lastig vinden om hun huiswerk zelfstandig te maken. Samen met een groepje vrijwilligers ga jij wekelijks dit klasje draaien. Je bouwt een band op met de kinderen, helpt ze bij hun schoolwerk én doet natuurlijk een spelletje tussendoor.

Wanneer?

Vanaf de herfstvakantie elke week met uitzondering van de schoolvakanties, gedurende het schooljaar 2023/2024. De dagen en tijden vinden plaats in overleg. Dit is afhankelijk van jouw tijd, de basisschool en het aanbod van vrijwilligers.

Hoe meld je je aan?

Stuur een mailtje of appje naar Sanne Meulemans via sanne@youngconnection.nl of 06-15417900. Na aanmelding hebben we een kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen en interesses bespreken. De opstart van de huiswerkklas doen we samen met een groepje vrijwilligers. Gedurende de hele periode dat je vrijwilliger bent word je begeleid door een coördinator van Young Connection en word je uitgenodigd voor al onze vrijwilligersactiviteiten (workshops, thema-avond, feestjes).

Wie zijn wij?

Young Connection is dé vrijwilligersorganisatie voor jongeren in de leeftijd van 15-30 jaar in Pijnacker-Nootdorp. Je zet bij ons je talenten en skills in voor mensen die dit nodig hebben. Je wordt door ons begeleid en ontvangt na afronding een certificaat met daarop wat je hebt gedaan & wat je hebt geleerd.

Heb je interesse in het doen ander vrijwilligerswerk? Stuur dan ook zeker een berichtje, of kijk op onze insta voor meer info via @netwerkyoungconnection.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant