Afbeelding

Alle werkzaamheden N470 en A13 op een rijtje

Verkeer 4.459 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Vanaf maandag 16 september tot en met 18 oktober werkt Boskalis in de nachten aan de N470 op het traject tussen de Prinses Beatrixlaan en de A13.

Kruispunt Voorhofdreef
Van 16 september t/m vrijdag 4 oktober werkt Boskalis 's nachts aan het kruispunt met de Voorhofdreef. Zij verwijderen tijdens deze werkzaamheden onder andere de busdoorsteek en het fietspad aan de oostzijde van het kruispunt.

DC-Grid
In de week van 16 t/m 20 september wordt aan gewerkt bij de afrit naar de Schoemakerstraat. Hier wordt het DC-Grid aangelegd dat straks onder andere de verlichting langs de N470 van stroom gaat voorzien. Hiervoor is op 17 en 18 september de afrit naar de Schoemakerstraat afgesloten.

Vervangen Verkeersportalen
Tijdens deze week worden vier verkeersportalen vervangen. Aan deze portalen hangen de verkeerslichten. Op maandag 16 september wordt het portaal bij de oprit vanaf de Schoemakerstraat vervangen. Op dinsdag 17 september wordt het portaal bij het kruispunt Voorhofdreef in de richting A13-Prinses Beatrixlaan vervangen. Op woensdag 18 en donderdag 19 september worden twee portalen op het Kruithuisplein vervangen. Tijdens de werkzaamheden aan de verkeersportalen moet u rekening houden met verkeerstops. Het verkeer zal ongeveer 10 minuten worden stilgelegd, zodat het portaal boven de weg kan worden gehangen.

Werkzaamheden Zuidbaan (Prinses Beatrixlaan – A13)
Van 7 t/m 11 oktober wordt aan de zuidbaan, van de Prinses Beatrixlaan naar de A13, gewerkt.

Op 7, 8 en 9 oktober is de weg 's nachts afgesloten tussen de Voorhofdreef en de A13. Vanuit de Voorhofdreef, Schieweg en Schoemakerstraat is het alleen mogelijk de N470 op te rijden richting de A4. Op 10 en 11 oktober is de weg tussen de Prinses Beatrixlaan en de A13 afgesloten, tijdens deze afsluiting is ook de kruispunt met de Voorhofdreef afgesloten. Om de wijk Tanthof-oost in en uit te rijden, maakt u, onder begeleiding van verkeersregelaars, gebruik van de aangegeven omleidingsroute via de Forensenweg en het Marcellus Emantspad.

Werkzaamheden Noordbaan (A13 - Prinses Beatrixlaan)
Van 14 t/m 18 Van 14 t/m 18 oktober wordt aan de noordbaan, van de A13 naar de Prinses Beatrixlaan, gewerkt.

Op 14 en 15 oktober is de weg 's nachts afgesloten tussen de A13 en de Prinses Beatrixlaan. Het kruispunt met de Voorhofdreef is dan afgesloten. Vanaf Tanthofdreef, Schieweg en Schoemakerstraat is het wel mogelijk om de N470 op te rijden richting de A13.

Van 16 t/m 18 oktober is de N470 afgesloten tussen de A13 en Voorhofdreef, het kruispunt Voorhofdreef blijft dan open. Vanaf de Schieweg en de Schoemakerstraat is het alleen mogelijk de N470 op te rijden richting de A13.

Uit de krant