Afbeelding

Weekendafsluiting tussen knooppunt Prins Clausplein en Zoetermeer (N470)

Verkeer 155 keer gelezen

Regio - Rijkswaterstaat vervangt het asfalt en enkele voegovergangen van de A12. In verband met deze onderhoudswerkzaamheden is de A12 richting Utrecht vanaf knooppunt Prins Clausplein tot aan Zoetermeer (aansluiting N470) van vrijdag 2 september 22.00 uur tot maandag 5 september 05.00 uur afgesloten.

Ook alle tussenliggende op- en afritten zijn afgesloten. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingsroutes en een extra reistijd van 10 tot 30 minuten.

Weekendafsluiting A12
• A12 tussen knooppunt Prins Clausplein en Zoetermeer (aansluiting N470)
• Af- en oprit Nootdorp (5)
• Afrit Zoetermeer-Centrum (6)
• Afrit Zoetermeer (7)

Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld. Reservedagen zijn gepland in de periode van 16 tot 19 september 2016.

Omleidingsroutes weekendafsluiting
Gele borden ter plaatse  en informatieborden boven de weg geven de omleidingsroutes aan. Voor de bestemmingen Zoetermeer, Leidschenveen, Ypenburg en Nootdorp gelden lokale omleidingsroutes. Alle omleidingsroutes zijn te vinden op de factsheet op www.rijkswaterstaat.nl/A12 werkzaamheden.

Bereikbaarheid
De snelwegen in Nederland zijn van goede kwaliteit. Om dit zo te houden, voert Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden om de levensduur van de weg te verlengen en de veiligheid te kunnen garanderen. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Veiligheid
Voor uw eigen veiligheid én die van de wegwerkers en weginspecteurs: pas uw rijstijl aan. Volg de aanwijzingen boven en langs de weg en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie
Voor nadere informatie over de weekendafsluiting van de A12, de omleidingsroutes en reservedagen verwijzen we naar de factsheet over deze afsluiting. Deze factsheet is te vinden op www.rijkswaterstaat.nl/A12 werkzaamheden. Meer informatie is ook te verkrijgen via het gratis informatienummer van Rijkswaterstaat 0800 – 8002 of via Twitter: @Rijkswaterstaat.

Image and video hosting by TinyPic

Uit de krant