Afbeelding

Groot onderhoud Kruithuisplein A13 N470

wo 5 okt 2011, 14:42 Verkeer

Regio - De provincie Zuid-Holland voert van 10 oktober tot en met 1 december 2011 groot onderhoud uit aan het Kruithuisplein in Delft, het verkeersplein waar de Kruithuisweg (N470) aansluit op de A13.

"Het asfalt op het verkeersplein wordt vernieuwd en er komen nieuwe verkeerslichten. Om hinder te beperken gaat de provincie ’s avonds en ‘s nachts aan het werk. Weggebruikers moeten rekening houden met nachtelijke afsluitingen", vertelt Ineke Pardoen van de Provincie aan Telstar Online.

De werkzaamheden duren van maandag 10 oktober tot en met donderdag 1 december. Van half oktober tot half november wordt er het meest intensief aan de weg gewerkt. De meeste verkeershinder is in die periode te verwachten. Het plein wordt drie keer van zaterdag op zondag ’s avonds en ’s nachts volledig afgesloten. Het gaat om de nachten van 15 op 16, 22 op 23 en 29 op 30 oktober.

Meer informatie

Kijk op www.zuid-holland.nl/n470 voor actuele informatie. Op deze webpagina zijn ook de planning, afsluitingen en omleidingen te vinden.

Uit de krant