Verkeersupdate voor Pijnacker-Nootdorp

vr 30 sep 2011, 16:21 Verkeer

Pijnacker - Op vrijdag 30 september is het riool gereinigd in de wijk Klapwijk te Pijnacker (omgeving Vrouwenrecht). Aangezien het niet helemaal af is worden de werkzaamheden maandag 3 oktober voortgezet.

De Bartholomeuslaan in Nootdorp is deels weer open gesteld. Het gedeelte vanaf de Hofweegenstraat tot het Margrijhof is voorzien van nieuwe bestrating. Vanaf 3 oktober zal het deel tussen de Margrijhof tot de Laan van Nootdorp worden opgebroken. Verwachting is dat eind november de hele weg weer open kan.

Op 6 oktober wordt de Sportparkweg in Nootdorp ter hoogte van de school afgesloten tussen 9.30 en 11.00 uur. Hier vindt een kleine activiteit plaats waardoor veel kinderen en ouders op straat staan en uit veiligheidsoverwegingen wordt de straat afgezet tussen de Meidoornlaan en de Delflandstraat.

Al geruime tijd vinden er werkzaamheden plaats in het gebied tussen de Noordweg en Nieuwkoopseweg. Hier zijn 2 fietstunnels aangelegd (onder de Noordweg en onder het spoor) en vandaag is het fietspad geasfalteerd.

Volgende week wordt de toplaag aangebracht en naar verwachting aan het eind van de week wordt het werk opengesteld. Dan kan er gefietst worden vanaf Pijnacker-Noord naar de Laakweg en vanaf de Noordweg (Dobbeplas) naar de Nieuwkoopseweg. Hiermee wordt weer een fietsknooppunt gerealiseerd in de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Uit de krant