Afbeelding

Laatste werkzaamheden Europalaan

Verkeer 70 keer gelezen

Pijnacker - Op 9 maart zijn de resterende fietspaden op de Europalaan zwart geasfalteerd en een klein deel zelfs met rood. Aangezien het weer nog steeds te koud is voor het aanbrengen van de rode deklagen heeft de gemeente besloten deze werkzaamheden te verplaatsen naar 12, 13 en 14 april.

Op dinsdag 12 april worden de fietspaden rood geasfalteerd, ook op de rotonde Korteweg. Deze rotonde wordt hiervoor in 2 delen afgesloten, waarbij het verkeer telkens met verkeerslichten wordt geregeld. De Korteweg is daarna een paar uur afgesloten vanwege het afkoelen van het asfalt.

In de nacht van woensdag 13 op donderdag 14 april zijn de rotondes Westlaan en Oranjelaan afgesloten tussen 20.00 en 05.00 uur voor het asfalteren van de fietspaden en het aanbrengen van de belijning.

Het verkeer kan deze nacht niet over de rotondes rijden en wordt omgeleid via de N470 of Nootdorp.

In de nacht van donderdag 14 op vrijdag 15 april is de rotonde Oranjelaan nogmaals afgesloten tussen 20.00 en 05.00 uur voor het aanbrengen van de resterende belijning. Tevens is dit de reserve nacht voor het asfalteren. Het verkeer kan deze nacht niet over de rotonde rijden en wordt omgeleid via de N470 of Nootdorp.

[line]

TelstarTV

Elke vrijdag op deze website een nieuwe aflevering van TelstarTV! Bekijk de eerste uitzending hier.

Uit de krant