Afbeelding

Werkzaamheden 12 tot en met 17 september

vr 9 sep 2011, 11:09 Verkeer

Pijnacker - Vanaf maandag 12 september wordt op de Gantellaan de oversteek bij de scholen veiliger gemaakt. De rijbaan wordt daar iets versmald, zodat het uitzicht op de auto's beter wordt en de snelheid wordt verlaagd. Deze werkzaamheden duren ongeveer drie dagen en de weg is daar dan ook afgesloten.

Ook wordt er op 12 september gestart met het herstellen van de bestrating op de Stationsstraat tussen de Julianalaan en Kerkweg. Hier is de bestrating verzakt en een rijspoor ontstaan. De weg wordt hier helemaal herbestraat en is hiervoor de hele week afgesloten. Dit wordt in twee fasen uitgevoerd zodat het parkeerterreintje altijd in gebruik kan blijven.

Van 14 tot en met 17 september is het fietspad langs de N470 vanaf de Pieter Bregmanlaan tot aan de Berkelseweg afgesloten. Tennet gaat hier een bouwinrit maken vanaf de N470 voor de aanleg van een hoogspanningsmast. Deze inrit kruist het fietspad en hiervoor moet het fietspad enigszins worden opgehoogd.

Van 14 tot en met 16 september wordt ook de oversteek van het Gildepad en de Zuidpoldersingel aangepast. Het verkeer kan doorgang vinden maar wordt met tijdelijke verkeerslichten geregeld. Hier kan dus enige hinder ontstaan.

Uit de krant