Afbeelding
N470

Werkzaamheden Kruithuisbrug Delft

Verkeer 2.500 keer gelezen

Regio - In de weekenden van 8 tot en met 11 mei en 15 tot en met 18 mei wordt gewerkt aan de Kruithuisbrug in Delft. Tijdens deze werkzaamheden wordt de toplaag van de brug vervangen. Hierbij zal de weg in één rijrichting afgesloten zijn voor verkeer. 

Het eerste weekend start op vrijdagavond 8 mei om 20.00 uur en duurt tot maandagochtend 06.00 uur. De werkzaamheden vinden dan plaats op de zuidbaan. De N470 is dan afgesloten tussen de Voorhofdreef en het Kruithuisplein. Het is wel mogelijk om vanaf de Schoemakerstraat het Kruithuisplein te bereiken. Vanuit Delft volgt u de Prinses Beatrixlaan of A4 richting de A13 om naar het Kruithuisplein of verder te rijden. Zie hiervoor ook afbeelding 1.

Het tweede weekend start op vrijdagavond 15 mei om 20.00 uur en duurt tot maandagochtend 06.00 uur. De werkzaamheden vinden dan plaats op de noordbaan. De N470 is dan afgesloten vanaf het Kruithuisplein tot de Voorhofdreef. Om Delft te bereiken rijdt u door op de A13 richting Rotterdam of neemt u de A4 bij Den Haag. Zie hiervoor ook afbeelding 2. 

Bereikbaarheid
In beide weekenden zijn de bedrijven aan de Schieweg bereikbaar. Tijdens het eerste weekend zijn de bedrijven bereikbaar vanaf de N470 vanuit de richting Delfgauw/Pijnacker en via de Schieweg vanuit Delft. Tijdens het tweede weekend zijn de bedrijven bereikbaar vanaf de N470 vanuit de richting Delft en via de Schieweg vanuit Delft.

Tijdens de werkzaamheden zijn afspraken gemaakt met nood- en hulpdiensten zodat zij doorgang hebben. Om dit te realiseren wordt het verkeer op de rijrichting die open is, teruggebracht naar één rijstrook. 

De lijnbussen rijden tijdens de weekenden over de rijrichting die niet afgesloten is volgens de gebruikelijke dienstregeling. Voor de andere rijrichting wordt gebruik gemaakt van een omleidingsroute. Kijk voor de actuele informatie op www.ebs-ov.nl/haaglanden/

Meer informatie
Wilt u op de hoogte blijven van alle afsluitingen, download dan de BouwApp op uw telefoon. Naast de afsluitingen vindt u hier ook meer informatie over het project, de werkzaamheden en omleidingen. Meer informatie staat op www.n470geeftenergie.nl. U vindt daar ook een uitgebreide lijst met veel gestelde vragen en antwoorden. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager van Boskalis via de BouwApp of via: OmgevingN470@boskalis.com 

Uit de krant