Afbeelding

TelstarTV weer bomvol met dorpsnieuws

TelstarTV 14 keer gelezen

VIDEO Pijnacker-Nootdorp – Oliebollen, champagne, goede voornemens, maar bovenal: vuurwerk. De jaarwisseling staat traditiegetrouw bol van de knallen en sierpijlen. Pijnacker-Nootdorp heeft een aantal grote leveranciers van vuurwerk. Wij gingen op bezoek bij Ed en Jeroen Verbakel die jaarlijks duizenden kilo’s vuurwerk verkopen.

Afgelopen week heeft de politie een foto vrijgegeven van de verdachte in het Duikersloot drama. Een 13-jarige jongen is werd op gewelddadige wijze beroofd. De man is herkend op de foto en de politie ontving al meerdere bruikbare tips. De dader sloeg zeer waarschijnlijk ook toe bij Oliveo Handbal. TelstarTV sprak met beheerder Fatih.

Een nieuwe verbinding tussen Nootdorp en Ypenburg is geopend. Dwars over de Dwarskade ben je nu vanuit onze gemeente binnen een minuut in Den Haag. Maar dat is natuurlijk niet de voornaamste reden dat de weg is aangelegd, de Braslaan zal vooral bijdragen aan het terugdringen van de verkeersdrukte op de Oudeweg, Molenweg en Brasserskade. 

Ook heeft een spannende loting uitgewezen welke supermarkten in het nieuwe jaar op zondag open mogen. Albert Heijn Tolhek is de grote verliezer.

Uit de krant