Afbeelding

Kerstdorpen, frietjes en voetbalplaatjes

TelstarTV 3 keer gelezen

VIDEO Pijnacker-Nootdorp - Twee cafetaria’s in Pijnacker-Nootdorp behoren tot de beste honderd van Nederland. Een team van mystery guests heeft zich de afgelopen maanden door Nederland verspreid en waren erg tevreden over het aanbod in Pijnacker-Nootdorp. Wij gingen bij de winnende cafetaria’s langs en plakten er direct een vergelijkend warenonderzoek aan vast.

 

 

Binnenkort waarschijnlijk weer dranghekken voor twee supermarkten in Pijnacker-Nootdorp. Er is opnieuw een voetbalplaatjesactie in volle gang, maar dan een beetje anders. Het is nu mogelijk om plaatjes te sparen van lokale voetbalhelden. Bij de Jumbo Nootdorp kun je terecht voor RKDEO en SV Nootdorp, bij Plus Pijnacker voor DSVP en Oliveo. Anton Zondag van Plus Pijnacker geeft voor de camera uitleg.

 

We waren er als de kippen bij toen woensdag brand uitbrak in een boerderij aan de Noordweg. Twee bewoners hebben nog geprobeerd de brand zelf te blussen. Na de heldhaftige poging zijn ze gecontroleerd door de ambulancedienst wegens ademhalingsproblemen.

 

Ten slotte vertelde Roy Uding uit Nootdorp over zijn bijzondere hobby. Achter een nu nog gesloten etalage op de Markt in Nootdorp ontwaart zich een waar kerstdorp. Op 1 december kan iedereen het aanschouwen. Voor ons opende hij alvast de deuren.

 

Uit de krant