Afbeelding

TelstarTV over Ryck, sport en reanimatie

TelstarTV 24 keer gelezen

VIDEO Pijnacker-Nootdorp - In de eerste jubileum aflevering van TelstarTV gingen we na in hoeverre het nieuwe afval inzamelingsconcept leeft in Pijnacker-Nootdorp. De cijfers liegen er in ieder geval niet om: de teller van ‘Ryck’ loopt op naar 50.000 kilo afval in twee weken tijd en daar komt ieder uur weer wat bij.

Tevens gingen we op bezoek bij Sportinstituut Pijnacker. Daar sport de oudste inwoner van Pijnacker-Nootdorp iedere week fanatiek mee in haar sportklasje. Tot haar grote spijt heeft ze onlangs haar arm gebroken en staat haar fitness schema op een laag pitje. Ondanks deze tegenslag geen reden om bij de bakken neer te zetten, vindt ze zelf.

Tenslotte vonden we de BHV cursus bij Telstar Uitgeverij erg interessant voor een leuk item. Het is bij de wet verplicht dat een bepaald aantal mensen binnen een bedrijf alles weet van bedrijfshulpverlening. Ook een aantal werknemers van Telstar kregen hun jaarlijkse bijschroef cursus mond-op-mondbeademing. Dat wilden we graag op de gevoelige plaat vastleggen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant