Logo telstar-online.nl
Opperste concentratie tijdens een van de wedstrijden.
Opperste concentratie tijdens een van de wedstrijden.

Pijnacker Open 2019 in volle gang

  •   keer gelezen   Sport

Bij de Tennisvereniging Pijnacker is deze week het traditionele Open Toernooi. Dat staat altijd garant voor mooie wedstrijden en een gezellig tennispark met veel sfeer.

Eerste en tweede geplaatst in de Heren Enkel 2 zijn respectievelijk Yannick Ebbinghaus en Tom Smit. Bij de Dames Enkel 2 is Sarah de Boer als eerste geplaatst. Er zijn weer veel leuke sponsoracties waaronder de sponsoring van appels gedurende de hele week door PLUS Sabine Zondag en een bon van tien euro van Salon Groesbeek voor iedere deelnemer.

Traditie
Daarnaast zijn er er iedere dag leuke activiteiten waaronder de traditie van het 'Wimbledon White' thema op donderdag. Van alle deelnemers en toeschouwers wordt op deze dag verwacht dat ze in het wit gekleed naar het park komen. Vrijdag vindt de feestavond plaats met een loterij, zanger Edwin Monteijn en als afsluiting een dj, zo laat de organisatie aan de lokale krant Telstar/Eendracht weten.

Bommetje vol
Het toernooi is met 500 inschrijvingen bomvol. Qua organisatieteam is het een 'overgangsjaar'. Lisette, Linda en Sven zullen na deze week afscheid nemen. Daarvoor in de plaats zijn sinds dit jaar Kim, Xavier, Fieke en Wouter nieuw. Lynn, Esmee, Lars en Nadia blijven nog steeds deel uitmaken van het team, aldus de enthousiaste organisatie tegenover deze krant.

Meer berichten