Deze enthousiaste Nootdorpers hebben er sowieso zin in!
Deze enthousiaste Nootdorpers hebben er sowieso zin in!

Gigantisch sportief tennisfestijn in aantocht

vr 12 jul 2019, 16:04 Sport

Zet week 29 dik gedrukt in je volle agenda. Van 15 tot en met 21 juli barst namelijk het tennisfestijn op en naast de tennisbanen van de Nootdorpse tennisvereniging weer los. Uiteraard weer met veel gezelligheid, een buitenkeuken, cocktails, live muziek, DJ's, een muziekquiz en toptennis op ieder niveau. En na het succes van vorig jaar wordt er ook dit jaar weer gestreden om de felbegeerde PN2 Cup.

De PN2 Cup is in het leven geroepen om het deelnemersveld in de 2 categorie nog sterker en groter te maken. De 2 categorie is het hoogste tennisniveau op zowel het toernooi van Pijnacker als Nootdorp. Om de PN2 Cup te kunnen winnen moet de speler/speelster aan beide toernooien deelnemen en uiteindelijk de meeste punten verdienen. "Door dit nieuwe initiatief hebben we een nog sterker deelnemersveld in de hoogste categorie gekregen met absoluut toptennis als resultaat. "We borduren graag voort op het succes van vorig jaar", aldus een enthousiaste toernooicommissie.

IT4Success sponsor PN2 Cup
De sponsoring door IT4Success maakt dit fantastische initiatief mogelijk. Steven van der Meer, mede-eigenaar van het bedrijf en zelf fanatiek tennisser op de Nootdorpse vereniging, is trots op het in 2018 succesvol gelanceerde initiatief.

"Ik ben trots dat IT4Success als sponsor opnieuw een bijdrage kan leveren om toptennissers uit de regio naar Nootdorp en Pijnacker te krijgen. Het hoge niveau is fantastisch om te zien en een inspirerend voorbeeld voor de jeugd. Ook het niet tennissende publiek komt op dit soort wedstrijden af. Wij zijn ervan overtuigd dat het hoge niveau en de uitstekende service van IT4Success perfect aansluit bij het doel van de PN2 Cup", aldus een enthousiaste Van der Meer.

Hoofdsponsor DVDW Advocaten
Het open toernooi van de Nootdorpse Tennisvereniging draagt ook dit jaar de naam DVDW Nootdorp open. 'DVDW Advocaten heeft in de afgelopen vijf jaar met haar sponsoring gezorgd dat we één van de mooiste en gezelligste open toernooien in de regio kunnen organiseren en staat volledig achter het initiatief omtrent de PN2 Cup', aldus de toernooicommissie.

Uit de krant