Logo telstar-online.nl
Het wordt een sportief event op eigen grond. (foto: Mischa Keemink)
Het wordt een sportief event op eigen grond. (foto: Mischa Keemink)

Spectaculaire tafeltennis demonstratie in de Viergang

  •   keer gelezen   Sport

Pijnacker - Vijftig jaar tafeltennis in Pijnacker! Dat mag niet onopgemerkt blijven. TTV Pijnacker organiseert maandag 24 juni as. in De Viergang een groots tafeltennisevenement. Iedereen is van harte welkom! Toegang gratis.

Vanaf 20.00 uur geven twee professionele spelers een uur lang een grandioze tafeltennisdemonstratie. Zij zoeken de grenzen van tafeltennis op en laten zien wat deze mooie sport te bieden heeft. Reken op een interactieve show, spectaculaire trucs en volop humor. Next level tafeltennis van het allerhoogste niveau. De demo wordt gevolgd door een tafeltennis- en badminton-activiteit voor leden, oud-leden en niet-leden, in samenwerking met Badmintonclub Pijnacker (BCP) die eveneens 50 jaar bestaat.

Natuurlijk kunnen deelnemers en bezoekers de hele avond in Grand-Café De Viergang terecht voor een gezellig drankje en/of hapje. Voor wie dat heeft gemist: Sinds kort werken TTVP en BCP nauw samen. Zo sporten de clubs nu op maandag samen en tegelijkertijd in De Viergang, waar BCP al speelt. Hierdoor kunnen badmintonspelers op dezelfde avond tafeltennissen en tafeltennissers badmintonnen, een initiatief met meerwaarde voor bestaande en nieuwe leden. Een mooie en interessante samenwerking waar beide verenigingen veel van verwachten. (Kijk ook op: www.ttvp.nl)

Meer berichten