Logo telstar-online.nl

Tatjana en Mika lopen Kennedymars

  •   keer gelezen   Sport

Pijnacker - Ook dit jaar gaan Tatjana Jacobs en haar zoontje Mika uit Pijnacker respectievelijk weer de 80 kilometer Kennedymars en de 8 kilometer mini Kennedymars in Someren lopen. Na een overweldigend succes afgelopen jaar waarbij zij samen € 1634,47 hebben opgehaald, lopen zij ook dit jaar voor Stichting Les Amis de Gambie.

Dit tehuis in Gambia is ruim 10 jaar geleden geopend door de Nederlandse Sia Jongeneel en geeft 25 Gambiaanse weeskinderen een veilig en liefdevol thuis. Het tehuis ontvangt geen enkele subsidie en kan alleen voort blijven bestaan door donaties en sponsorgelden. Hier hopen zij wederom een steentje aan bij te kunnen dragen. Dit jaar hebben zij zich pas laat in kunnen schrijven en daarom zijn ze ook pas korte tijd sponsors aan het werven. Toch staat hun gezamenlijke tussenstand nu al weer op € 557. Maar dat kan nog veel hoger.

De Kennedymars is op 6 en 7 juli dus er is nog voldoende tijd om hen te sponsoren. Iedere euro helpt. Zo kopen ze in Gambia voor een euro toch weer twee kilo rijst, tien manderijntjes of net iets meer dan één brood. En in een weeshuis gaan er dagelijks vijf kilo rijst en heel wat broden doorheen.

Voor meer informatie en sponsoring bezoek www.tatjanalooptvoorgambia.wordpress.com/sponsoring, www.mikalooptvoorgambia.wordpress.com/sponsoring, www.lesamisdegambie.com/NL_Home.html, www.kennedymars.nl/goede-doelen/.

Meer berichten