(foto's: Marc van Baasbank)
(foto's: Marc van Baasbank)

Toertocht De Klimmende Règâhs brengt 1.350 euro op

Sport 483 keer gelezen

Op zondag 19 mei 2019 vond alweer de vierde toertocht van De Klimmende Règâhs plaats. Onder prima sportieve weersomstandigheden brachten de enthousiaste deelnemers van jong tot oud, wandelend of fietsend, het prachtige bedrag van 1.350 euro bijeen. Het bedrag is bestemd voor Alpe d'HuZes en Neurofibromatose Vereniging Nederland

Het was al vroeg gezellig druk bij Sportcentrum De Viergang in Pijnacker, waar deelnemers zich vanaf 8.00 uur konden aanmelden. De meeste deelnemers hadden zich vooraf al ingeschreven, maar toch was er ook een aantal daginschrijvers.

Er werd door een enthousiaste groep deelnemers tien kilometer gewandeld of 25 kilometer lekker rustig gefietst. Deze deelnemers genoten van de mooie groene Pijnackerse omgeving. Voor de wat snellere mannen en vrouwen was er een toertocht van 65 en eentje van 85 kilometer. Onder begeleiding van de Règâhs werden mooie routes door het Groene Hart gefietst en genoot iedereen van de gezellige sfeer en de goede sportieve weersomstandigheden.

Uiteindelijk kwam iedereen weer bij De Viergang terug, waar een heerlijke en welverdiende lunch voor de deelnemers klaar stond. De lunch was gesponsord door de sauzen van Remia. Met gezellige muziek erbij had De Viergang er weer alles aan gedaan om het iedereen naar z'n zin te maken. Er werd nog gezellig nagepraat en alweer met een schuin oog vooruitgekeken.

Want de doelen waarvoor De Klimmende Règâhs het allemaal doen, naderen snel. Op 6 juni doen de Règâhs mee aan Alpe d'HuZes. Vlak daarvoor op 30 mei vertrekken vijf Règâhs om van Den Haag naar de Alpe d'Huez te fietsen. Een tocht van 1.200 kilometer en meer dan 20.000 hoogtemeters.

Foto's en informatie
Alle foto's en filmpjes zijn terug te vinden op de Facebookpagina van De Klimmende Règâhs: Facebook.com/De-Klimmende-Règâhs.

Uit de krant