Afbeelding

Meisjes die willen leren voetballen moeten bij DSVP zijn

Sport 851 keer gelezen

Pijnacker - Ben je een jong meisje van rond de zeven acht jaar en je vindt voetballen leuk. En je wilt ook nog eens echt goed worden en in de voetsporen van Vivian Miedema of Lieke Martens, dan kun je het beste bij DSVP in Pijnacker gaan voetballen.

DSVP is namelijk de grootste meisjes- en vrouwenvoetbalclub van de hele regio. Heel veel meisjes van buiten Pijnacker hebben DSVP ontdekt als de club waar je moet zijn. Vanaf de jongste jeugd wordt er serieus getraind en gevoetbald, onder leiding van goed opgeleide en ervaren trainers. Twee keer in de week gaan ze met je aan de slag om van jou een echte voetbalster te maken. Op zaterdag speel je de wedstrijden in een sterke competitie. Bij de jongste leeftijdsgroepen speel je tegen jongensteams die een jaartje jonger zijn. Je krijgt dus goede tegenstand want daar leer je het meeste van. Als je wat ouder wordt, speel je in een heel sterke meisjescompetitie.

DSVP wil meisjes vanaf zeven acht jaar uit de regio laten kennismaken met de club. Dat kan normaal gesproken iedere trainings- en wedstrijddag maar om er speciaal aandacht aan te besteden, organiseert DSVP op zondag 19 mei een Talenten Training. Iedereen is daar welkom, of je nou veel of weinig talent hebt. En leeftijd speelt geen rol. Iedereen is welkom bij de Talenten Training.

Denk ook niet te snel dat je geen of te weinig talent hebt. Er zijn ook laatbloeiers en meisjes die het wat meer van hard werken dan van techniek moeten hebben. Techniek, daar gaan ze bij DSVP alle aandacht aan besteden. Passen, aannemen, trappen, koppen, ingooien, op doel schieten; het zijn allemaal vaardigheden die je al doende leert onder leiding van prima trainers en trainsters!

Juist omdat DSVP zo'n grote vrouwenvoetbalafdeling heeft en er heel veel meisjes bij DSVP gaan voetballen, kan de club in iedere leeftijdsklasse sterke teams formeren die op hoog niveau kunnen meedoen.

Denk ook niet dat het alleen maar heel serieus er aan toe gaat bij DSVP. Plezier in het spel en gezelligheid onder elkaar gaan hand in hand met top presteren. En mocht je onverhoopt toch niet zo hoog willen of kunnen voetballen, dan ben je ook als puur recreatieve voetbalster bij DSVP aan het goede adres.

De club is centraal gelegen in de regio, aan de Sportlaan in Pijnacker, heel goed en gemakkelijk bereikbaar vanuit de hele regio Den Haag, Rotterdam, Delft en Zoetermeer. Wat we al zeiden: heel wat meisjes vanuit de regio hebben DSVP al ontdekt. Ben je misschien de volgende? Kom in elk geval gezellig een kijkje nemen bij de Talenten Training en vergeet vooral niet je voetbalschoenen mee te nemen. Want natuurlijk gaan we meteen lekker voetballen die dag!

Uit de krant