Logo telstar-online.nl
Mocht u na de proeflessen verder willen gaan met tennislessen, dan kunt u zich opgeven voor de zomertraining, die eind maart start.
Mocht u na de proeflessen verder willen gaan met tennislessen, dan kunt u zich opgeven voor de zomertraining, die eind maart start.

Maak kennis met Tennisvereniging Pijnacker

  •   keer gelezen   Sport

Tennisvereniging Pijnacker (TVP) is een gezellige en zeer bruisende tennisvereniging op sportcomplex "De Groene Wijdte" aan de Sportlaan. Al vanaf drie jaar kun je terecht bij deze vereniging.

TVP heeft maar liefst tien verlichte smashcourtbanen, vier verlichte gravelbanen, een minibaan en een oefenmuur. Leden kunnen het gehele jaar zeven dagen per week van de banen gebruik maken. Er zijn vele activiteiten voor verschillende doelgroepen, zoals SeniorPlus-event, Worldtour, familietoernooi, 40-plus toernooi, Open Toernooi, kaas- en wijntoernooi, jeugdtoernooi, leerlingentoernooi, clubkampioenschappen, onderlinge competities en KNLTB-competities. Nieuw bij TVP is dat je vier maanden kennismakingslid kunt worden. "Om kennis te maken met de tennissport en onze vereniging kun je eenmalig gedurende vier maanden kennismakingslid worden voor 25 euro. Neem je ook les, dan is dit zelfs gratis", zo laat Ben Smit van TVP weten.

Bij TVP worden alle tennislessen verzorgd door tennisschool "Progress Tennis". Hoofdtrainer Bianca de Bruijn is tennisleraar A en B, tennisleraar van het jaar in Nederland en afgestudeerd orthopedagoog. Alle leraren zijn KNLTB gediplomeerd. "Er zijn leraren voor prestatieve spelers en recreatieve spelers. Ook zijn er leraren speciaal voor Tenniskids en peutersport. Deze lessen zijn bijna altijd op woensdag- en vrijdagmiddag. Tijdens de agility- en conditietraining wordt gewerkt met Fitlights", zegt Ben.

Op zaterdagochtend 9 maart staat TVP op het Raadhuisplein in Pijnacker met meerdere tennisbaantjes. Van 11.00 tot 15.00 uur kun je komen tennissen onder leiding van de trainers. Er zijn rackets te leen.

Zondag 10 maart is het Open Middag. Iedereen kan komen kijken hoe gezellig het is bij TVP van 12.00 tot 16.00 uur.
Voor wie nog nooit heeft getennist is er de mogelijkheid om een racket te lenen en zelf mee te doen met een proefles van 14.00 tot 15.00 uur.

Op zaterdagochtend 16 en 23 maart zullen er proeflessen gegeven worden op de tennisbanen. Er zijn lessen voor Tenniskids (kinderen 4-12 jaar), voor junioren (12-18 jaar) en voor volwassenen (18+). Twee lessen voor slechts 12,50 euro! Een racket kun je lenen. Zorg wel zelf voor sportkleding en sportschoenen. Opgeven voor de proeflessen graag zo snel mogelijk (uiterlijk 14 maart) via www.progresstennis.nl/inschrijfformulier-proeflessen/.

Meer berichten