Aftredend secretaris Heidi van der Heiden met bloemen uitgezwaaid (foto: Lid van verdienste Marcel de Bakker)
Aftredend secretaris Heidi van der Heiden met bloemen uitgezwaaid (foto: Lid van verdienste Marcel de Bakker)

Ledenvergadering Avanti zwaait secretaris Heidi van der Heiden uit

di 4 dec 2018, 12:48 Sport 888 keer gelezen

Pijnacker - De ledenvergadering van ckv Avanti zwaaide vorige week maandag, 26 november, onder luid applaus Heidi van der Heiden uit als secretaris van het bestuur van de grootste korfbalclub uit de regio.

Heidi van der Heiden was zeven jaar lang, zowel intern als extern een belangrijk aanspreekpunt van de club. Haar werk voltrok zich veelal op de achtergrond. Naast de reguliere taken van een secretaris leverde ze een belangrijke bijdrage aan projecten als de organisatie rond de weg naar de Korfbal League en ook gedurende het seizoen dat Avanti op het hoogste podium actief was, vormde ze een onmisbare schakel. Voordat Van der Heiden toetrad tot het bestuurlijk college was ze betrokken bij de organisatie van de Nationale Korfbaldag, welke Avanti tweemaal aan de Sportlaan in Pijnacker mocht organiseren. Ze wordt opgevolgd door Jaap Groenendijk.

Tijdens dezelfde ledenvergadering werd Iver Koreneef benoemd tot nieuwe penningmeester. Hij volgde Pieter Hoevers op. Tevens werd deze vergadering Cindy van Wijk benoemd als bestuurslid vrijwilligerszaken. Een nieuwe rol binnen het bestuur, waarbij de nadruk zal liggen op het vinden, binden en boeien van de vele vrijwilligers die Avanti draaiende houden. Marcel de Bakker, al jaren verantwoordelijk voor de verslaggeving rond de selectie, het archief en de statistieken van de club, werd benoemd tot lid van verdienste.

Uit de krant