Logo telstar-online.nl
Beelden: David Dilling
Beelden: David Dilling
VIDEO

Plus Sabine Zondag dorpentoernooi en reünie DSVP een groot succes

  •   keer gelezen   Sport

Pijnacker-Nootdorp - Afgelopen donderdag en zaterdag stonden in het teken van het 70-jarig bestaan van DSVP waarbij een reünie en de eerste editie van het Plus dorpentoernooi de hoogtepunten waren.

Bij de reünie was het een gezellig weerzien van (ere)leden die al een tijdje niet meer bij DSVP waren geweest. In zijn toespraak wees voorzitter Peter de Jong op de verandering die DSVP in de loop der jaren heeft ondergaan. Van dorpsclub tot grote vereniging. Van de Boezemweg tot nu de Groene Wijdte. Altijd was DSVP in beweging dit kon alleen maar door de grote inzet van vele leden.

Het dorpentoernooi, gesponsord door Plus Sabine Zondag, was ondanks de vele regen tijdens (donderdag) of vlak voor en na de wedstrijden (zaterdag) een groot succes. Iedereen was het eens dat het toernooi volgend jaar zijn vervolg zal krijgen. SV Nootdorp werd bij de mannen winnaar van het toernooi door in de finale Oliveo na een gelijkspel met strafschoppen te verslaan. Hiermee werd Oliveo 2e en DSVP versloeg RKDEO ook met strafschoppen nadat ook hier de wedstrijd om de 3e en 4e plaats geen winnaar had opgeleverd. Bij de vrouwen won DSVP met 3-0 van de vrouwen van RKDEO. Na de wedstrijden reikte wethouder Sport Peter Hennevanger en Sabine Zondag de prijzen uit waarna er nog een gezellig samenzijn met live muziek en barbecue was.

Meer berichten