Logo telstar-online.nl

Extra techniektrainingen meidenvoetbal met Dwight Blackson

  •   keer gelezen   Sport

De voetbalSTERopleiding en BlacksonSport gaan in het komende voetbalseizoen samenwerken. Op het gebied van techniek training en core stabilty zullen speelsters uitgedaagd worden om een betere voetbalster te worden.

De trainingen zullen plaats vinden op vrijdagavond en onder leiding staan van oud Feyenoord speler Dwight Blackson. Dwight was in de jaren tachtig hét supertalent van Feyenoord. In de A-junioren werd de spits topscorer van Nederland en tussen alle pareltjes van Ajax en PSV straalde zijn ster in de jeugdelftallen van Oranje misschien wel het felst. Toch bleef de alom verwachte topcarrière uit.

De Hagenees kwam tot slechts 15 duels in Feyenoord 1. Tegenwoordig verzorgt Dwight diverse op maat gemaakte individuele trainingen en is hij eigenaar van BlacksonSport (voorheen Femme Rotterdam) bovendien trainer bij Feyenoord Soccer Schools. De voetbalsterpleiding en Blackson Sport zijn zeer enthousiast over deze samenwerking en hopen jullie te ontmoeten op de trainingen die medio september starten. Wil jij zeker zijn van een plekje! Schrijf je snel in via voetbalsteropleiding@dsvp.nl.

Meer berichten