Logo telstar-online.nl

Eerste editie PLUS Sabine Zondag Dorpentoernooi

  •   keer gelezen   Sport

Pijnacker-Nootdorp - Op donderdag 23 en zaterdag 25 augustus kunnen we gaan genieten van een leuke en spannende pot voetbal. DSVP, OLIVEO, RKDEO en SV Nootdorp gaan met elkaar de strijd aan voor het beste eerste elftal van ons dorp.

Het evenement vindt plaats op sportpark de Groene Wijdte bij DSVP. De vereniging viert ook een groot feest ter gelegenheid van het 70-jarige bestaan. Het toernooi draagt de naam van onze lokale supermarkt, PLUS Sabine Zondag. Volgens de eigenaresse zijn dit soort evenementen heel belangrijk voor de buurt. Die moeten wij blijven ondersteunen! "Wij zijn er trots op dat dit toernooi onze naam mag dragen en hopen op een gezellige en drukke dag. Weer een mooi evenement waar we Pijnacker en Nootdorp samen brengen en kunnen genieten van een leuke pot voetbal met gezonde rivaliteit tussen de onderlinge clubs. Ook aan de kids hebben we gedacht. Er staan luchtkussens, er wordt gevoetbald en we delen gratis ijsjes uit. Na afloop is er een BBQ en komt er een artiest die een gezellige feestavond gaat verzorgen", vertelt Sabine.

"De vrijwilligers van DSVP hebben hun uiterste best gedaan en hebben de organisatie op zich genomen om dit Dorpentoernooi en het 70 jarig bestaan te organiseren. Zij verdienen een groot compliment! Ik wens heel Pijnacker-Nootdorp heel veel plezier bij het PLUS Sabine Zondag Dorpentoernooi! Kom vooral je favoriete club aanmoedigen en de start van het nieuwe voetbalseizoen met ons vieren", aldus Sabine.
Meer berichten