Logo telstar-online.nl

Maak kennis met badminton

  •   keer gelezen   Sport

Wil je ook kennis maken met de leukste badminton vereniging van Pijnacker? Dat is toevallig! Elke maandag, woensdag en zaterdag in juni kan je gezellig komen badmintonnen bij Badminton Club Pijnacker.

Op maandag kunnen volwassen in sporthal De Viergang vanaf 20:00 uur komen vrij spelen. Op de woensdag en de zaterdag kan de jeugd tot 18 jaar komen trainen. Op woensdag is dit in sporthal Emerald vanaf 18.00 tot 20.00 uur. Op zaterdag is dit in Sporthal De Viergang vanaf 08:30 tot 10:30 uur. Er is speciaal een trainer voor jullie die jullie snel naar een hoger niveau kan brengen! Met deze training ga je in de zomervakantie zeker opvallen tijdens het badmintonnen op de camping! De eerste maand badmintonnen is gratis en daarna kan je beslissen of je het zo leuk vindt dat je lid wilt worden.

Op de site www.bcpijnacker.nl kan je je voor deze 4 gratis lessen inschrijven onder het kopje "open badminton maand juni". Schrijf je snel in want vol= vol. We starten zaterdag 2 juni. Voor vragen: mail info@bcpijnacker.nl.

Meer berichten