Logo telstar-online.nl

Trainen voor de Halve Marathon Oostland met de Landlopers

  •   keer gelezen   Sport

Pijnacker-Nootdorp - Op zondag 9 september staat alweer de 6e editie van de Veldwerk Halve Marathon Oostland op de kalender. Een geweldig sportief evenement met de start en de finish in Pijnacker en een route die leidt door de prachtige Groenzoom.

Met dit doel voor ogen, zijn zowel debutanten als ervaren halve marathonlopers meer dan welkom bij de Landlopers Pijnacker voor een motiverende, verantwoorde en bovenal gezellige voorbereiding. Iedereen die 10 km binnen een uur kan lopen, kan vanaf 1 mei meetrainen, wekelijks naar keuze op dinsdagavond, donderdagavond of beide. De aanvangstijd is 19:30 uur stipt en de trainingen duren ongeveer 90 minuten. Elke training bestaat uit een warming-up, loopscholing, als kern een intervaltraining en een afsluitende cooling-down. De trainingen worden verzorgd door gediplomeerde trainers.

De organisatie van de Veldwerk Halve Marathon Oostland laat in een reactie weten erg blij te zijn met dergelijke initiatieven: "Het is fantastisch om te zien hoe dit soort acties motiverend werken binnen verenigingen. We zagen in het verleden al vele atletiekverenigingen en loopgroepen uit binnen- en buitenland het Oostland aandoen en kijken uit naar de komst van een grote groep Landlopers. Uiteraard wensen wij de leden stuk voor stuk heel veel succes en plezier met het trainen!"

De kosten bedragen eenmalig 30 euro. De eerste 5 aanmelders krijgen een gratis inschrijving voor de Halve Marathon en een mooi loopshirt cadeau, gesponsord door Rip Bromini. Het is ook mogelijk om eerst vrijblijvend een keer mee te komen trainen. Het startpunt is de kantine van Rip Bromini aan de Nootdorpseweg 13 A-B in Pijnacker. Aanmelden kan via info@landloperspijnacker.nl.

Meer berichten